-
Zaawansowany Użytkownik
do warszawy mam nie daleko wiec jakbys mial chwile i dobre checi zeby pomoc koledze z forum to bym sie na to pisal. oczywiscie nie za darmo.
-
Super Moderator
Nie ma problemu tylko czas musze zorganizować i ciepłe miejsce .... :D
-
Zaawansowany Użytkownik
ile bys chcial za taka robote? oswietlenie na nogi tez sam montowales czy juz bylo?
-
Super Moderator
Wszystko robione ... nic nie chce bo nie bede robił mam mało czasu tu tez z kumplem robiłem i tylko ,dzięki jego uprzejmości ,garage etc wszystko robione ... sam mam mało czasu pracuje po 16-18 h i narawde nie bedze miał czasu a ta fotorelacja jest po to aby samemy zrobić sobie we własnym zakresie... Jak coś wal na prva pomoge....
Pozdrawam Anatol
-
Zaawansowany Użytkownik
ok. rozumiem. powiedz mi tylko gdzie moge dostac te lampki do oswietlenia nog i czy nie masz klopotow z elektryka po tych modyfikacjach?
-
Super Moderator
Lampki to tak jak opisywałem ASO BMW te modyfikacje to orginalne oświetlenie w e 38 z licht pakietem czli kupujesz w bmw lampki oswietlenia nóg przód i tył i monujesz je tam gdzie powinny byc koszt to moze ze 25 zeta lampka .... reszta dosadnie opisaa co gdzie i jak i kiedy i za ile ....................
-
użytkownik
no to z anatolem dogadaj sie co do czesci a ja mam garaz i u siebie juz dziełałem z klamkami wiec jak cos to pomoge :)
-
Zaawansowany Użytkownik
dzieki wielkie. gdybym mial jakies pytania to sie do was zglosze.
Uprawnienia umieszczania postów