-
Vip
Vip
Kolego, inni Ci dobrze radzą. Nie chcę Cię odwodzić od zakupu tego samochodu, bo zrobisz jak będziesz uważał, ale już kilkakrotnie byłem świadkiem sytuacji w warsztacie w Zgierzu, w którym serwisuję swoje auto, jak ludzie przyjeżdżali E65 i nogi im się uginały po usłyszeniu ceny naprawy (w ogóle przyjeżdżają do nich auta dość młode, >2002r.) Naprawa czegokolwiek w E65/E66 to już nie przelewki, to nie E38 gdzie chociażby silników i skrzyń w internecie znajdziesz na potęgę w stosunkowo niskich cenach. Usterki w E38 potrafią być drogie w naprawie, chociaż minęło już prawie 10lat od zakończenia jej produkcji i tak naprawdę wielu mechaników jest w stanie naprawić te auta poza ASO, E65 (E66) to natomiast nadal świeże auto, za naprawę którego musisz słono zapłacić (bo mało jest specjalistów) albo bawić się w naprawy w warsztatach, które pojęcia o takich autach nie mają. Ja bym tego nie kupił, z prostej przyczyny- bałbym się, że nie będzie mnie stać na wrzucenie kilkunastu tysięcy złotych w naprawy auta od razu albo w kilka miesięcy po zakupie. Uwierz mi, szkoda szukać takich 'okazji', bo nikt czegoś dobrego nie sprzedaje, robiąc wielkie promocje przyszłemu nabywcy.
Uprawnienia umieszczania postów