W ktora strone trzeba zmienić ustawienie czujnika zmierzchu zeby dzienne dłużej sie świeciły? Teraz z tego co pamietam mam vert2. I bardzo często w jasny dzien świecą xenony.
W ktora strone trzeba zmienić ustawienie czujnika zmierzchu zeby dzienne dłużej sie świeciły? Teraz z tego co pamietam mam vert2. I bardzo często w jasny dzien świecą xenony.
Też mam wert 2 i w dzień potrafią sie ksenony włączyć
FLC_SCHWELLWERT_SATZ
wert_02 normalny
wert_03 bardzo czuly
wert_04 czuly
NO FIGHT NO LIFE!!!!!
Jako, że to jest w temacie kodowania - dzięki lukassolski'emu zrobiłem filmik jak sobie zakodować auto, żeby silnik można było odpalić z pilota webasto (bez śnieżynki, pilot tylko do WEBASTO!).
http://7er.pl/showthread.php/52081-Z...nie-auta/page6
Temat jeszcze jest w fazie dochodzenia, bo po ruszeniu autem funkcja się deaktywuje - szczegóły znajdziecie w wątku.
Ostatnio edytowane przez HTN ; 03-12-2017 o 12:43
HTN super że to nagrales napewno wielu osoba się przyda;)
a wie ktoś jak zakodować tą temprerature na zegarze ? Że jak motor zimny to srodek licznika się pali i jest kreska do pewnych obrotów ??
Nie wiem jak, ale jak ktoś mi poda w którym jest to module, to wrzucę Wam mój. Po zakodowaniu powinniście to mieć tak, jak ja.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Niestety temat był przerabiany mądre głowy od kodowania sie podały. Wysyłałem im moje wkłady z modułów i nie dało rady. Byc moze sie coś zmieniło ale watpię.
lukassolski, w którym module jest ta temperatura na zegarach?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Orientuje sie ktoś czy jest opcje zeby wycieraczki zawsze były w pozycji auto, zeby nie trzeba było tego przycisku wciskać jak zaczyna padać?