Jednak te drogowe na H7 czasami się przydają, ja zamontowałem sobie jakieś osramy co więcej światła dają. I jak jadę po leśnych drogach to jest ciutkę lepiej Jak H7 i bi xenon się świecą.
Jednak te drogowe na H7 czasami się przydają, ja zamontowałem sobie jakieś osramy co więcej światła dają. I jak jadę po leśnych drogach to jest ciutkę lepiej Jak H7 i bi xenon się świecą.
No jest dużo lepiej
Nie mówię że fajnie to wygląda ale mam porównanie
Jak teraz jadę w nocy na pierwszej opcji czyli długich z samych ksenonow to jest ok ale jak się przyłączy do tego H7 to już jest super
Dlatego zostawiłem H7 jako druga opcja w razie jazdy w nocy po jakiś wypizdowiach
Nie wiem może dobre Led H7 na cree by jeszcze lepiej dawały
Zwykłych szkoda nawet kupować chyba że na wspomniane dzienne ale jak dla mnie ta opcja już nie istnieje
Ostatnio edytowane przez twin7 ; 25-03-2017 o 23:46
Panowie a da się w E65 z 2004 tak ustawić kluczyk lub zaprogramować przez NCS auto by po wyłączeniu silnika centralny automatycznie się otwierał ?
Oczywiście że się da.
Jutro podam ci dokładną nazwę tej funkcji ale coś przez mgłę kojarze że miało aut w nazwie.
Musisz dluzej trzymac guzik stop, wtedy kluczyk sam wyjedzie i centralny otwiera sie.
Zgadza się jak dłużej przytrzymam to STOP to kluczyk wyskakuje, ale centralny dalej jest zablokowany. Idealnie by było gdyby centralny otwierał się po wciśnięciu STOP, a nie przytrzymaniu.
Będę wdzięczny jeśli uda Ci się podać nazwę ten funkcji i gdzie ją znaleźć.
Duchu,
Opcja ER_KEYOUT_AUTOVR musi być active w module CAS.
Centralny otwiera się po wyłączeniu silnika.
Wczoraj zakodowałem i działa :-)
Siema
a jak powrócić do wcześniejszych ustawień?? Bo kodowane ostatnio w cas żeby fotel przesuwa się przy wysiadaniu i rozkodowalo mi ryglowanie po osiągnięciu danej prędkości selektywne zamykanie, i przy probie kodowania tych rozkodowalo chrom funki przez nCs dumny wychodzi mi czerwony samochodzik na podnosniku coś tam stop i funkcje nie wracają dzienne składanie lusterek zamykanie klapy z pilota można rozkodowalo i zakodowac ale tego juz ogarnąć nie umiem podpowie ktoś ?
Wygląda jakbyś przed kodowaniem nowych funkcji nie odczytał bieżącego kodowania.
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Ale jak nie odcżyta? Robiłem tak samo jak np.światła dzienne czy składanie lusterek z pilota ..Chyba ze robi się to jakoś inaczej bo te ryglowanie i selektywne zamykanie to bym sobie znów zakodowal. .Podpowie ktoś cos