Czy jest możliwość że to było w standardzie? bo z tego co pamiętam to ani Ty ani Greg mi tego nie ustawialiście ...Zamieszczone przez sylwekk
Czy jest opcja ustawienia w e38 otwierania tylko drzwi kierowcy ?
Czy jest możliwość że to było w standardzie? bo z tego co pamiętam to ani Ty ani Greg mi tego nie ustawialiście ...Zamieszczone przez sylwekk
Czy jest opcja ustawienia w e38 otwierania tylko drzwi kierowcy ?
Pewność na każdym kilometrze ...
Nie pytałeś, to Ci nie ustawiliśmy. Selektiv Verigelung mozna jak najbardziej ustawić w e38. Tylko szybko się z tego rezygnuje.... ;)Zamieszczone przez sennapowieka
Sylwek, co przez to chesz powiedzieć??Zamieszczone przez sylwekk
Albo w Belgii włączyli albo było w standardzie :]Zamieszczone przez sylwekk
Pewność na każdym kilometrze ...
Konieczność podwójnego wciśnięcia klawisza na pilocie przy otwieraniu całego auta... Z czasem staje się irytujące...Zamieszczone przez komando
Ja to mam i wątpię aby coś takiego było ustawiane. 730d to auta po lifcie i zapewne takich bajerków mamy już od groma, kolejną też kupię z końca produkcji bo wiem, że w tedy wkładają w auta całe wieloletnie doświadczenia!Zamieszczone przez sennapowieka
W E38 włączają się xenony na czas 30 sek. Włącza się je gdy kluczyk jest na 0 lub nie ma go już w ogóle w stacyjce po przez pociągnięcie do siebie dźwigni kierunkowskazu.
Świetna zabawka ale odradzam korzystanie zimą gdy temepratury spadają poniżej -10 :)
...tak samo z resztą jak w kólko otwieranie/zamykanie auta czy hydraulicznego bagażnika. Chcąc nie chcąc takie zabawy chłoną sporo prądu...
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
no Sebek.. zaciekawiles nas tymi opcjami :D
Mnie się podoba opcja z szyberdachem,mam nadzieje że S-ek juz nad tym myśli :D dobrze że załozył szyber to jest opcja że może bedzie to działać w e-38 :hah: :hah:
To, że wątpisz, niczego nie dowodzi. Sterowniki mają po prostu opcje, które wchodzą w zakres Car/Key Memory i są ustawiane zgodnie z życzeniem właściciela auta. Ja np. drogę do domu mam tylko na lampach przeciwmgielnych z przodu. Przekop forum, a zobaczysz, jakie opcje wchodzą w zakres CKM.Zamieszczone przez coboss
Jak to jest z tymi światłami dziennymi, mozesz zrobic fotke jak na nich wyglada auto? Czy to oznacza, ze ksenony sie nie palą gdy masz je wlaczone?
No i druga sprawa - drobiazg - jak zaczac w ogole zabawe z NCS Expert? ;)
Mam to u siebie razem z inpa, ale chyba reka Boska pokarala autorow tego softu i zrobili ją w zlym jezyku. Da sie uruchomic to po angielsku? No i jak wejsc w ustawienia jakiekolwiek, jak juz wlacze program? Moj informatyczny 6ty zmysl milczy, a nie chce za bardzo grzebac zeby nie przestawic softu i nie zrobic sobie z 745i np 730d w sterownikach. Nagle zaczac jeździc na rope, to bylobo złe, prawda.