W mojej poprzedniej przed liftowej mogłem to włączyć przed wyjściem z auta. A w aktualnej po lifcie mogę z pilota,choć jutro sprawdzę czy działa tak jak w starej
Jak też obiecałem to udzielam odpowiedzi w mojej po lifcie można uaktywnić doświetlenie drogi do domu po przez pilota jak i w stary sposób przed wyjściem auta.
Ostatnio edytowane przez tedi ; 12-12-2013 o 19:40
Udało mi się zakodować kilka rzeczy programem NCS Expert i NCS Dummy. Mam teraz pytanko, czy to jest normalne ,że przy potwierdzeniu już na końcu kodowania wyskakuje mi błąd w aucie (kontrolka czerwona samochód jakby na podnośniku). Zakoduje mi się, tylko ten błąd wyskoczy po wyciągnięciu kluczyka i włożeniu już błędu nie ma. Dlaczego tak się dzieje?
Ostatnio edytowane przez ohara5 ; 30-12-2013 o 18:58
Jest ktoś na forum co może mi zakodować coś poprzez internet??? Kiedyś chciałem włączyć sobie żarówki migaczy przód aby mi się świeciły ale nikogo nie mam na miejscu stąd moje pyt.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Podpinam się po Jakuba
Jeśli było by trzeba to oczywiście możliwe $
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Tak jak Jakub mówi , jakby co $$$$
Greg+TeamViewer :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Musze się zgadać z Grześkiem , zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Siema, ostatnio zmieniłem moduł swiateł z LM1 na poliftowe LM2
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...?f=76&t=226966
Dostosowałem już sobie praktycznie wszystko co chciałem a nie miałem w poprzednim, tylko nie mogę dać sobie rady z doświetlaniem zakrętów przeciwmgielnymi
Mam moduł który obsługuje także ksenony skrętne
ale fizycznie ich niema,są tez wyłączone w module
Jak uaktywnić same przeciwmgielne???
Myślę ze mam coś ustawione nie tak i blokuje ich działanie
Jest ktoś ma forum kto ma polifta z ta funkcja i podeśle FSW_PSW.TRC z LMA ?