Siema,
Zarejestrowa³em siê na forum ponad 2 lata temu...
Przymierza³em siê do E38 ju¿ dwa razy i jako¶ siê nie wysz³o...
W koñcu siê uda³o i w sobotê zakupi³em 730 manual :)
Siema,
Zarejestrowa³em siê na forum ponad 2 lata temu...
Przymierza³em siê do E38 ju¿ dwa razy i jako¶ siê nie wysz³o...
W koñcu siê uda³o i w sobotê zakupi³em 730 manual :)
Gratulujê i ¿yczê samej rado¶ci z jazdy :)
Gra muzyka
Siemanko,przy³±czam siê do gratulacji,pozdrawiam.
"W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)
Witam i czekam na jakie¶ ³adne fotki ;)
Witam i ja......:D
Gratulacje !!!!
ps. poka¿ ten nowy nabytek...![]()
Czo³em..Ja tam dalej mam w ulubionych temat z twoim e24mocna robota
![]()
Niestety odchorowujê zakup, le¿ê z gor±czk± 38,5 (wczoraj 39,5) wiêc jedynie w sobotê wjecha³em do gara¿u i tyle auto widzia³em. W weekend pewnie umyjê auto i zrobiê fotki :)
No to zdrowiej.
"W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)
Witaj Kocie, tak jak Maciek znam z obrazków Twoje e24 a z tego co pamiêtam mia³e¶ jeszcze e30 Baur? Patrz±c po tamtych autach wiem, ¿e auto na pewno bêdzie fajne wiêc czekam na foty. Pozdro
...And on the 7th day God created the... 7er...
Tak E24 sprzeda³em na jesieni, mia³em te¿ E30 Baur, sprzedany juz d³u¿szy czas temu a ostatnio skoñczy³ na dachu w rowie :(
Auto ma chyba jedno z najbiedniejszych wyposa¿eñ E38 :) ale szuka³em koniecznie 730 manual i przekona³ mnie stan i bezwypadkowo¶æ, nic nigdy nie by³o odkrêcane a przedni prawy b³otnik i drzwi przednie prawe lakierowane po wierzchu bez szpachli oraz praktycznie zero rdzy - jedynie lekko na klapie wychodzi. Wiêc szpary wszystkie równiuteñkie, silniczek pracuje piêknie i na zimnym i na ciep³ym nie pu¶ci³ dymka :)
Auto wymaga jakiej¶ troski, wymiana dwóch tuleji w zawieszeniu, koñcówki dr±¿ka, si³owników tylnej klapy, dwóch listewek na drzwiach - porysowane, oraz popielniczki na tunelu ¶rodkowym :)
P.S. Przebieg na liczniku jest nieca³e 190tys km, kierownica jeszcze ma rze¼bê skóry, peda³y nie wytarte... Wg.ASO ostatnie sprawdzanie kluczyka przy 120tys km.