zobaczymy na ¿ywo, tak jak my¶la³em gril nie w moim gu¶cie :)
zobaczymy na ¿ywo, tak jak my¶la³em gril nie w moim gu¶cie :)
"Wcze¶niej lepiej wygl±da³o" mia³em na my¶li nerki:P Lakier wygl±da ³adnie, ale to zobaczymy na spocie :P Mo¿e wpadniesz jutro na 1000-lecie ?:)
Pracuje, wiêc nie bardzo mi pasuje.
Co do grilla to na ¿ywo lepiej wygl±da. Kombinowa³em jeszcze czy nie zrobiæ j± na shadow ale sporo zachodu a malowanie listew raczej mnie zrazi³o ni¿ zachêci³o. Poza tym poprzedni grill „uleg³” uszkodzeniu przy demonta¿u ;D.
Co do lakiernika to ciê¿ko siê poleca lakierników. Mnie to mówiono i ja te¿ tak powiem jak kto¶ zapyta. Musisz byæ i ogl±daæ/pilnowaæ co i jak. Ja robi³em w Rudzie ¦l±skiej jak chcesz to mogê daæ namiary.
Shadow by tu pasowa³ i malowanie go odradzam,lepiej kupiæ ori (wiem to po swojej) Grill te¿ mi siê podoba³ poprzedni.
To czego malowa³e¶ ca³± ?
No piêknie siê prezentuje, tylko uwa¿aj teraz gdzie stawiasz samochód, ¿eby nie zniweczyæ szybko tego efektu :)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
i nie zapier..... 200/h bo narobisz szybko odprysków, dopuki lakier ca³kiem siê nie utwardzi :) :D :D :D
Dla mnie od¶wie¿enie lakieru nie jest ¿adnym argumentem. Skoro by³ ³adny,bez wad to po co malowa³e¶.Nikt nie zrobi tego lepiej ni¿ ori.