zobaczymy na żywo, tak jak myślałem gril nie w moim guście :)
"Wcześniej lepiej wyglądało" miałem na myśli nerki:P Lakier wygląda ładnie, ale to zobaczymy na spocie :P Może wpadniesz jutro na 1000-lecie ?:)
Pracuje, więc nie bardzo mi pasuje.
Co do grilla to na żywo lepiej wygląda. Kombinowałem jeszcze czy nie zrobić ją na shadow ale sporo zachodu a malowanie listew raczej mnie zraziło niż zachęciło. Poza tym poprzedni grill „uległ” uszkodzeniu przy demontażu ;D.
Co do lakiernika to ciężko się poleca lakierników. Mnie to mówiono i ja też tak powiem jak ktoś zapyta. Musisz być i oglądać/pilnować co i jak. Ja robiłem w Rudzie Śląskiej jak chcesz to mogę dać namiary.
Shadow by tu pasował i malowanie go odradzam,lepiej kupić ori (wiem to po swojej) Grill też mi się podobał poprzedni.
To czego malowałeś całą ?
No pięknie się prezentuje, tylko uważaj teraz gdzie stawiasz samochód, żeby nie zniweczyć szybko tego efektu :)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
i nie zapier..... 200/h bo narobisz szybko odprysków, dopuki lakier całkiem się nie utwardzi :) :D :D :D
Dla mnie odświeżenie lakieru nie jest żadnym argumentem. Skoro był ładny,bez wad to po co malowałeś.Nikt nie zrobi tego lepiej niż ori.