Cytat Zamieszczone przez tuczi
Trudno, jestem tandetnym druciarzem, bo zaoszczędziłem 593zł na dwóch uszczelkach... Ale na szczęście jest jeszcze Wielki Mistrz sz4l0ny, który wszystkie części kupuje w ASO. Chylmy czoła i grzejmy się w jego blasku - cześć i chwała mu za to
Jak to miał być kabaret to słabiutki niestety.
Temat jest prosty: inwestowanie w auto i opisywanie etapow w drodze do jakiegotoś tam wyznaczonego etapu to jedna droga, na forum znajdziesz wielu ktorzy takie działania popierają, szczepienie uszczelek oraz metoda lepca i drutu do INNA droga i to że nie znalazłes wielkiego poklasku na takie działanie nie powinno być niespodzianką.

Przeraża cie cena uszczelki? Trudno, może zostaw jak jest, może sprzedaj auto i kup inne o innych kosztach utrzymania?

Cytat Zamieszczone przez xsilver
Niestety szalony rozmowa z tobą prowadzi donikąd - nawet nie znasz się na żartach i nie umiesz odczytać poprawie emotów, których jak już wiem sam używasz bezmyślnie...

Za wszelką cenę próbujesz udowodnić wszystkim swój puryzm, co tylko pogarsza twój impertynencki wizerunek.
Jak na razie za wszelką cenę to ty próbujesz udowodnić wszystkim że twoje zdanie jest jedie słuszne, najczesciej propagując swoje cwaniackie podejście po najmniejszej linii oporu.

Razi cie ory część, a nie gadżet z norauto albo innej kaufhali, taka jest prawda.

Pewne poglądy dzieli jedynie wąskie grono, nie dziwi mnie że wiekszość poprze klejenie uszczelki na lepcu, ja mam inne zdanie, jakkolwiek by to bylo dla ciebie impertynenckie.