Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Czy oslona poduszki kier. zawsze jest powgniatana?

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    moja też jest wgniecona, ale to dlatego, że wale w nią głową jak widzę jadące równolegle na trzech pasach samochody... ;D ;D Zauważyłem, że jak walnę głową w kierownicę to zawsze któryś sie zlituje ;D nad zirytowanym kierowcą Sieben :D

A tak na poważnie to wygniatają się właśnie od mocnego naciskania na klakson w środkowej części.. Generalnie im starsze auto tym większe prawdopodobieństwo wystąpienia tego zjawiska! :)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ja nie mam problemów z poduchą ale mam problem z kładzeniem się na kierownicy w rozpaczy ;D ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    jak dla mnie jest to dziwne zjawisko. przeciez nie ma znaczenia z jaka sila nacisniesz na klakson . on i tak bedzie pipczal tak samo glosno:) w sumie fajnie by bylo miec taki potencjometr im mocniej nacisniesz tym glosniej pipczy. a jak walniesz z calej sily to "klakson" lokomotywy :what:
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Wgniecenia/zapadniecia nie sa wynikiem wciskania klaksonu lub w przypadku Radosza walenia lbem :D (wkoncu do czegos mu sie ta glowa przydaje ;D ) tylko materialow uzytych do produkcji poduszek przez pierwsze 2 lata produkcji. :P Nie wytrzymuje on (material nie Radosz) na dluzsza mete zmian temperatur stad i cale zamieszanie....

Poduszki ktore sie zapadaja mozna dosc latwo rozpoznac maja one znaczek BMW plastikowy gubosci w sumie 3-4mm zalany przezroczysttm plastikiem a nowsze maja bardzo cieniutki znaczek ok 1mm
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów