cześć :)
cześć :)
zapraszam do obejżenia foto :] http://www.youtube.com/watch?v=GJnzUMoYnEk
bunia:)
To Ty i Twoje ideały, Twoja bunia i Twoje marzenia ??
Gra muzyka
Zamieszczone przez WojtekD
a co?? bo nie kumam co??
Prezentacja całkiem całkiem.... zastanawiam się tylko, co ma oznaczać fota na tle swastyki :/ ?
Czego tu można nie kumać w tym prostym pytaniu ??Zamieszczone przez tonio911
Gra muzyka
Super! :D
Podpowiem, że chodzi o tą nazistowską flagę... Jest kilka osób, które straciły część rodziny w wyniku działań niejakiego Adolfa H. i myślę, że mogą czuć się dziwnie :/ Ja na przykład do nich należę i tak właśnie się czuję.Zamieszczone przez tonio911
Są też osoby, których rodzice/dziadkowie poświęcili młodość i zdrowie w walce z faszystowskim okupantem. Myślę, że oni też mogli się poczuć dziwnie...
Mówiąc prościej - dziwne jest dla mnie to, że będąc Polakiem i wiedząc ile nasz naród doświadczył złego od faszystów robisz sobie zdjęcie na tle ich flagi. Jeśli to miał być żart, to jest wyjątkowo nietrafiony, a wręcz niesmaczny... 8/
O widze oburzenie, i słusznie wcześniej pod tym zdjęciem był podpis "zniszcz faszyzm by żyć", niezauważyłem miało być zdjęcie z tym podpisem
a co do zdjęcia i tej flagi to była ona zaraz na samym wejściu do muzeum Wojska Polskiego - to jest dopiero niesmaczne i nietrafione.
Nikogo nie chciałem urazić, zmienie to foto tak żeby był podpis ten co na początku.
Ufff.....