Cytat Zamieszczone przez bosman
Jak mi nie wysłał zderzaka/wlotów w styczniu 2009 to też pisał po 2 miesiącach że przeprasza , ale miał lepszą ofertę bo był bez pracy i kiepsko z kasą , srutututu pęczek drutu. Czyli stara śpiewka dobrego oszusta i naciągacza.

Weź się chłopie może za normalną robotę bo karmiąc swoją rodzinę pieniędzmi ze złodziejstwa i oszustwa daleko nie zajdziesz i dojdzie w końcu do tego , że państwo będzie utrzymywać twoja rodzinę , bo tatuś pójdzie w pasiaki. Trafisz w końcu na kogoś kto Ci nie popuści i sam wtedy popuścisz .

Oddaj ludziom pieniądze , przestań oszukiwać , przestań kręcić na lewo i prawo, wtedy może i ludzie zmienią do ciebie podejście i przestaną wyzywać cie od złodziei itd itp.

Na takich ludzi to mi sam glock się w kaburze przeładowuje.
Nie zachowuj sie jak prostak i swoje głupie komentarze zachowaj dla siebie. A złodzieja to sobie w rodzinie poszukaj. Nikt mnie nie wyzywa od złodziei tylko ty któremu teraz sie przypomniało ze to jednak były wloty nie zderzak. I nie życzę sobie uwag pod moim adresem od ciebie. I nie pisałem do Ciebie po dwóch miesiącach i na pewno nie tłumaczyłem Ci się dlaczego komuś innemu sprzedałem wloty-wymyślasz te bajeczki na poczekaniu? Wiec przestań wymyślać i robić zamieszanie.