Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: nierzetelnśc forumowiczów

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    ja wiem ze suma o ktorej pisze czyli 190 zl to nie majatek ale chodzi o zasady i bycie normalnym w stosunkach miedzyludzkich i kolezenskich na Forum i poza nim. A z policja wlasnie o to mi chodzi ze jakby rodzinabmw dostal liscik ponaglajacy to moze by sie sprezyl po 8 zaraz bedzie 9 miesiacach :razz:. Ja juz napisalem ze daje mu czas do nastepnego poniedzialku bo potrafie zrozumiec ze moze potrzebuje jeszcze tego tygodnia na zebranie tych pieniedzy. Ja juz mam wyrobione zdanie o tym czlowieku i widze ze Wy macie podobne. Poinformuje Was za tydzien co i jak bo widze ze rodzinabmw ma bardzo duzo do powiedzenia na Forum ale ma problemy i to duze z terminowoscia i rzetelnoscia ;)
    P.S. Ja mam mentalnośc ludzi wschodu czyli słowo mówione droższe od pieniedzy i wierzcie mi lub nie przeprowadzalem trancakcje z moimi przyjaciólmi z Ukrainy na wieeele wieksze sumy i wszystko bylo robione na GĘBĘ :]

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    rodzinabmw, jakie kłopoty finansowe, jak wymieniasz sobie zderzak na taki ze spryskami? Niby liczysz każdą złotówkę żeby utrzymać rodzinę to po co jakieś bajery do auta montujesz..??

W dalszym ciągu czekam na moje pieniądze, dostałem już chyba 3 informacje że pieniądze zostały wysłane, tylko że nie ma ich na koncie.. no cóż dziwne, zawsze wszystko dochodziło prędzej czy później, ale to już prawie 2 miesiące a pieniędzy jak nie bylo tak nie ma.

P.S. umowa słowna jest tak samo ważna jak każda inna.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez mrekor
    rodzinabmw, jakie kłopoty finansowe, jak wymieniasz sobie zderzak na taki ze spryskami? Niby liczysz każdą złotówkę żeby utrzymać rodzinę to po co jakieś bajery do auta montujesz..??

W dalszym ciągu czekam na moje pieniądze, dostałem już chyba 3 informacje że pieniądze zostały wysłane, tylko że nie ma ich na koncie.. no cóż dziwne, zawsze wszystko dochodziło prędzej czy później, ale to już prawie 2 miesiące a pieniędzy jak nie bylo tak nie ma.

P.S. umowa słowna jest tak samo ważna jak każda inna.
    Zderzak byl wymieniony w listopadzie 2008 r. bo poprzedni został uszkodzony podczas ulewy na drodze leżały połamane gałęzie. A tobie 15 zl wysłałem przekazem pocztowym na adres domowy.

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Oczy mi wypadły z orbit jak teraz przeczytałem cały ten temat :shock: 8/

Ale do rzeczy - co do tematu wlotów: znam poniekąd sprawę, bo sam się nimi zainteresowałem (miałem jakieś dziury jeszcze u siebie), ale zrezygnowałem z braku funduszy, a potem ktoś z zainteresowanych (nie pamiętam czy bosman czy Sylwek - ale obaj się wypisywali) dał temat gdzieś na forum z żalami w tej sprawie(więc jako strona mogą go przytoczyć, bo ja ni potrafię teraz odnaleźć).
    Temat śledziłem, bo mnie wloty interesowały, a potem się jednak cieszyłem że nie kupiłem, bo były jakieś z tym problemy.

A co do transakcji
    - z bosmanem coś handlowałem, i mogę go pochwalić - rzetelna osoba, a i przetrzymał mi pewne części kilka tygodni (na moją prośbę) aż uzbieram fundusze, mimo innych propozycji (ponoć później korzystniejszych od mojej.

- co do rodzinabmw nie mam zdania - o coś kiedyś zapytałem i nie kupiłem, sam proponowałem część myśle w dobrej cenie, ale zrezygnowali, tak więc poniekąd było uczciwie.

.........................

A co do upubliczniania problemu - jak w "cztery oczy" i przy świadku nie skutkuje rozwiązanie problemu, to słusznym jest naocznienie i wytknięcie palcem na publicznym zgromadzeniu.

............................

Więc teraz jak już wszystkie poszkodowane i oskarżone strony się wypowiedziały, to proponuję przejście zainteresowanych na pozapubliczne dojście do ugody i pogodzenia się, a temat zamknąć, lub uporządkować ze "śmieci" i przekleić we właściwe miejsce dla ostrzeżeń...
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

I ja sądzę, że nikt nic więcej nie ma do powiedzenia

Temat niech pozostanie dla potomnych ;)
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Uprawnienia umieszczania postów