Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 75

Wątek: nierzetelnśc forumowiczów

Jeszcze raz proszę o powstrzymanie się od uwag. Każdy oceni sytuację wg własnego uznania. Zależy nam przecież na jak najlepszym poznaniu zdania stron zaangażowanych w problem.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    "slowo wazniejsze od pieniedzy"
    O tym samym sobie właśnie pomyślałem :what:

Jak znane polskie powiedzenie mówi "Tonący brzytwy się chwyta" .

Widać i w tym wypadku się to sprawdza.

Jak dla mnie to temat uważam za zamknięty.

Użytkownik "rodzinabmw" powinien mieć zakaz dawania ogłoszeń w dziale sprzedam oraz oferowania na tym forum jakichkolwiek interesów.

Nie ma co dalej bić piany.

pozdro

bosman
    Skończ człowieku z głodnymi tekstami i wyjaśnij na forum jaki to zderzak mialem ci niby sprzedać?! Skoro jesteś taki mocny w gębie to bądź tez w tym przypadku i wyjaśnij o jaki to zderzak chodzi. I jakie to ja niby pieniadze chciałem od ciebie.

------------

Cytat Zamieszczone przez 7ka
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    Dostalem wyższa ofertę a ze byly mi potrzebne pieniadze sprzedałem innemu użytkownikowi
    "slowo wazniejsze od pieniedzy"

.. jesli zgadzasz sie na cene a potem mowisz ze sprzedales innemu bo miales wieksza oferte to powiem ci ze twoje slowo przestaje byc cokolwiek warte...
    Słowem dziecka nie nakarmie a wtedy od grudnia Bylem bez pracy i każda niemal złotówka to byc albo nie byc. Czasami zycie zmusza nas do liczenia każdej złotówki. Mi tatus i mamusią nie dają sam musze zarobić na utrzymanie rodziny bo ona jest ważniejsza [nie tyczy sie pana 7ka tylko ogólnie skierowane do wszystkich którzy uważają ze słowem mozna nakarmić dziecko]-edycja na wniosek pana Kronos. Nie chce nikogo obrażać ale denerwują mnie takie teksty. Jesli kogos obraziłem to przepraszam. Jesli ty uważasz inaczej to twoja sprawa.

MOD: Używaj opcji EDYCJA.
    ---
    Xsilver czekam na wyjaśnienia czy od ciebie tez chciałem pieniadze jak od bosmana któremu jak sie dzis dowiedziałem chciałem sprzedać zderzak, którego nigdy na sprzedaż nie mialem.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Kronos
    Mi tatus i mamusią nie dają sam musze zarobić na utrzymanie rodziny

Twoja sytuacja nie upoważnia Cię do obrażania nikogo na tym forum. :|
    A kogo wg ciebie obraziłem? Jak na razie to dowiaduje sie dziwnych rzeczy o których pisałem wyżej-czyli zderzak dla bosmana i zaraz pewnie sie dowiem ze xsilver mial mg wysłać pieniadze.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie
    A kogo wg ciebie obraziłem?
    A na jakiej podstawie twierdzisz że komuś coś ktoś daje? Większość z nas tutaj obecnych ma rodziny i pracuje na ich utrzymanie więc takie stwierdzenia są nie na miejscu.A nawet jak i tatuś daje to za przeproszeniem niewiele ci do tego..
    Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową

Szanowni Państwo, proszę o opanowanie emocji..... ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    jako ze ja napisalem tego posta chyba mam najwecej do powiedzenia :D. Oficjalnie daje "rodziniebmw" termin do 25 stycznia tj nastepny poniedzilek. Ja nie chce zebys mnie przepraszal tylko sie wywiazywal ze spraw za ktore sie bierzesz czytaj handlu czesciami do BMW. I kazdy ma czasmi lipe z kasa ale 8 miesiecy robienia mnie po rogach to troche przyduzo nieprawdaz?

BMW
    Cytat Zamieszczone przez studentgrzes
    jako ze ja napisalem tego posta chyba mam najwecej do pwiedzenia :D. Oficjalnie daje "rodziniebmw" termin do 25 stycznia tj nastepny poniedzilek. Ja nie chce zebys mnie przepraszal tylko sie wywiazywal ze spraw za ktore sie bierzesz czytaj handlu czesciami do BMW. I kazdy ma czasmi lipe z kasa ale 8 miesiecy robienia mnie po rogach to troche przyduzo nieprawdaz?
    Tak zgadza sie! Dlatego dostaniesz co Twoje. I nie mam pretensji do Ciebie ale szlag mnie trafia jak wypowiadają sie ci którzy uważają ze słowem mozna nakarmić dziecko itd. Albo piszą bzdury o zderzakach i wpłatach pieniędzy.

Zaawansowany Użytkownik
    Jak mi nie wysłał zderzaka/wlotów w styczniu 2009 to też pisał po 2 miesiącach że przeprasza , ale miał lepszą ofertę bo był bez pracy i kiepsko z kasą , srutututu pęczek drutu. Czyli stara śpiewka dobrego oszusta i naciągacza.

Weź się chłopie może za normalną robotę bo karmiąc swoją rodzinę pieniędzmi ze złodziejstwa i oszustwa daleko nie zajdziesz i dojdzie w końcu do tego , że państwo będzie utrzymywać twoja rodzinę , bo tatuś pójdzie w pasiaki. Trafisz w końcu na kogoś kto Ci nie popuści i sam wtedy popuścisz .

Oddaj ludziom pieniądze , przestań oszukiwać , przestań kręcić na lewo i prawo, wtedy może i ludzie zmienią do ciebie podejście i przestaną wyzywać cie od złodziei itd itp.

Na takich ludzi to mi sam glock się w kaburze przeładowuje.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Jak mi nie wysłał zderzaka/wlotów w styczniu 2009 to też pisał po 2 miesiącach że przeprasza , ale miał lepszą ofertę bo był bez pracy i kiepsko z kasą , srutututu pęczek drutu. Czyli stara śpiewka dobrego oszusta i naciągacza.

Weź się chłopie może za normalną robotę bo karmiąc swoją rodzinę pieniędzmi ze złodziejstwa i oszustwa daleko nie zajdziesz i dojdzie w końcu do tego , że państwo będzie utrzymywać twoja rodzinę , bo tatuś pójdzie w pasiaki. Trafisz w końcu na kogoś kto Ci nie popuści i sam wtedy popuścisz .

Oddaj ludziom pieniądze , przestań oszukiwać , przestań kręcić na lewo i prawo, wtedy może i ludzie zmienią do ciebie podejście i przestaną wyzywać cie od złodziei itd itp.

Na takich ludzi to mi sam glock się w kaburze przeładowuje.
    Nie zachowuj sie jak prostak i swoje głupie komentarze zachowaj dla siebie. A złodzieja to sobie w rodzinie poszukaj. Nikt mnie nie wyzywa od złodziei tylko ty któremu teraz sie przypomniało ze to jednak były wloty nie zderzak. I nie życzę sobie uwag pod moim adresem od ciebie. I nie pisałem do Ciebie po dwóch miesiącach i na pewno nie tłumaczyłem Ci się dlaczego komuś innemu sprzedałem wloty-wymyślasz te bajeczki na poczekaniu? Wiec przestań wymyślać i robić zamieszanie.

7ka
    Gość
    jak wypowiadają sie ci którzy uważają ze słowem mozna nakarmić dziecko i
    przepraszam Cie bardzo to sa twoje slowa! ja nic takiego nie napisalem.

Uprawnienia umieszczania postów