Jeszcze raz proszę o powstrzymanie się od uwag. Każdy oceni sytuację wg własnego uznania. Zależy nam przecież na jak najlepszym poznaniu zdania stron zaangażowanych w problem.
Jeszcze raz proszę o powstrzymanie się od uwag. Każdy oceni sytuację wg własnego uznania. Zależy nam przecież na jak najlepszym poznaniu zdania stron zaangażowanych w problem.
Skończ człowieku z głodnymi tekstami i wyjaśnij na forum jaki to zderzak mialem ci niby sprzedać?! Skoro jesteś taki mocny w gębie to bądź tez w tym przypadku i wyjaśnij o jaki to zderzak chodzi. I jakie to ja niby pieniadze chciałem od ciebie.Zamieszczone przez bosman
------------
Słowem dziecka nie nakarmie a wtedy od grudnia Bylem bez pracy i każda niemal złotówka to byc albo nie byc. Czasami zycie zmusza nas do liczenia każdej złotówki. Mi tatus i mamusią nie dają sam musze zarobić na utrzymanie rodziny bo ona jest ważniejsza [nie tyczy sie pana 7ka tylko ogólnie skierowane do wszystkich którzy uważają ze słowem mozna nakarmić dziecko]-edycja na wniosek pana Kronos. Nie chce nikogo obrażać ale denerwują mnie takie teksty. Jesli kogos obraziłem to przepraszam. Jesli ty uważasz inaczej to twoja sprawa.Zamieszczone przez 7ka
MOD: Używaj opcji EDYCJA.
---
Xsilver czekam na wyjaśnienia czy od ciebie tez chciałem pieniadze jak od bosmana któremu jak sie dzis dowiedziałem chciałem sprzedać zderzak, którego nigdy na sprzedaż nie mialem.
A kogo wg ciebie obraziłem? Jak na razie to dowiaduje sie dziwnych rzeczy o których pisałem wyżej-czyli zderzak dla bosmana i zaraz pewnie sie dowiem ze xsilver mial mg wysłać pieniadze.Zamieszczone przez Kronos
A na jakiej podstawie twierdzisz że komuś coś ktoś daje? Większość z nas tutaj obecnych ma rodziny i pracuje na ich utrzymanie więc takie stwierdzenia są nie na miejscu.A nawet jak i tatuś daje to za przeproszeniem niewiele ci do tego..Zamieszczone przez rodzinabmw
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
Szanowni Państwo, proszę o opanowanie emocji..... ;)
jako ze ja napisalem tego posta chyba mam najwecej do powiedzenia :D. Oficjalnie daje "rodziniebmw" termin do 25 stycznia tj nastepny poniedzilek. Ja nie chce zebys mnie przepraszal tylko sie wywiazywal ze spraw za ktore sie bierzesz czytaj handlu czesciami do BMW. I kazdy ma czasmi lipe z kasa ale 8 miesiecy robienia mnie po rogach to troche przyduzo nieprawdaz?
Tak zgadza sie! Dlatego dostaniesz co Twoje. I nie mam pretensji do Ciebie ale szlag mnie trafia jak wypowiadają sie ci którzy uważają ze słowem mozna nakarmić dziecko itd. Albo piszą bzdury o zderzakach i wpłatach pieniędzy.Zamieszczone przez studentgrzes
Jak mi nie wysłał zderzaka/wlotów w styczniu 2009 to też pisał po 2 miesiącach że przeprasza , ale miał lepszą ofertę bo był bez pracy i kiepsko z kasą , srutututu pęczek drutu. Czyli stara śpiewka dobrego oszusta i naciągacza.
Weź się chłopie może za normalną robotę bo karmiąc swoją rodzinę pieniędzmi ze złodziejstwa i oszustwa daleko nie zajdziesz i dojdzie w końcu do tego , że państwo będzie utrzymywać twoja rodzinę , bo tatuś pójdzie w pasiaki. Trafisz w końcu na kogoś kto Ci nie popuści i sam wtedy popuścisz .
Oddaj ludziom pieniądze , przestań oszukiwać , przestań kręcić na lewo i prawo, wtedy może i ludzie zmienią do ciebie podejście i przestaną wyzywać cie od złodziei itd itp.
Na takich ludzi to mi sam glock się w kaburze przeładowuje.
Nie zachowuj sie jak prostak i swoje głupie komentarze zachowaj dla siebie. A złodzieja to sobie w rodzinie poszukaj. Nikt mnie nie wyzywa od złodziei tylko ty któremu teraz sie przypomniało ze to jednak były wloty nie zderzak. I nie życzę sobie uwag pod moim adresem od ciebie. I nie pisałem do Ciebie po dwóch miesiącach i na pewno nie tłumaczyłem Ci się dlaczego komuś innemu sprzedałem wloty-wymyślasz te bajeczki na poczekaniu? Wiec przestań wymyślać i robić zamieszanie.Zamieszczone przez bosman
przepraszam Cie bardzo to sa twoje slowa! ja nic takiego nie napisalem.Zamieszczone przez rodzinabmw