z mojej strony to tyle poinformuję Was 11 lutego czy mam te pieniadze czy nie
z mojej strony to tyle poinformuję Was 11 lutego czy mam te pieniadze czy nie
Istnienie takiego tematu jest przydatne. Mam jednak prośbę, aby powstrzymać się od komentarzy w tym temacie. Zgłaszajmy fakty ale nie osądzajmy. Pozostawmy możliwość wytłumaczenia zaistniałej sytuacji, a ocenę pozostawmy dla siebie.
Ja od siebie mogę również napisać kilka słów aby uważać na forumowicza pod nickiem "rodzinabmw" wcześniejszy nick miał "bmwfanka" czy "fankabmw" , nieważne , w każdym bądź razie chodzi o tą samą osobę. Straszny krętacz i oszust. Dobrze , że skończyło się tak , że kolega sylwek7 trzymał rękę na pulsie jak ja byłem jeszcze w Szkocji. Mianowicie miałem kupić od "rodzinabmw" zderzak z wlotami od 750i , po telefonach okazywało się , że zderzak już został wysłany i że pieniążki można przelewać na konto , a tak naprawdę zderzak nie został nigdy wysłany, pomimo że osobiście rozmawiałem z "rodzinabmw" przez telefon , nie raz i nie dwa , tylko dzień dzień wydzwaniałem bo mi zależało na tym zderzaku . Albo nie odbierał w ogóle telefonu , a jak już odebrał to kłamał jak z nut , że zderzaczek już wysłany , że kase moge wpłacać. I gdyby nie sylwek7 to nie miałbym ani kasy ani zderzaka. Sprawa kiedyś już była poruszana na tym forum , ale jeszcze raz pragnę ostrzec przed tym oszustem. W ogóle nie ma sensu odpowiadać na jego ogłoszenia, szkoda czasu , pieniędzy i nerwów.
Najgorsze w tym wszystkim jest to , że "rodzinabmw" próbuje robić z siebie na forum osobę kompetentną , posiadającą wiedzę itp. TOTALNA BZDURA , NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ .
Najbardziej mi się chce śmiać jak "rodzinabmw" krytykuje innych sprzedających , że albo chcą za dużo za jakąś część , albo że on może załatwić taniej itd. itp. :hah:
Jestem wręcz pewien , że takich oszukanych ludzi jak ja czy koledzy , którzy sie wcześniej wypowiadali jest na tym forum mnóstwo. Zwróćcie uwagę , że "fankabmw" ma zablokowany profil na allegro , czyli nie tylko nas próbowała oszukać. Teraz pewnie założyli sobie nowy czysty profil "rodzinabmw" aby móc nadal kręcić rodzinne lody :D
Tyle ode mnie.
bosman
O nie widziałem tego tematu, dobrze że jest ponieważ:
Również chodzi o użytkownika "rodzinabmw". Czekam na pieniądze jakoś od końcówki listopada. Co prawda głupie 15zł, ale tu chodzi o sam fakt. Wysłałem wtyczke do halogenu, oczywiście piniądze "już były wysłane". Później pisanie wiadomości bez odpowiedzi i dałem sobie spokój na jakiś czas bo teraz mam inne rzeczy na głowie.
Wcześniej sprzedawałem części innym forumowiczom w ten sposób, że oni wysyłami mi pieniądze a ja w tym samym czasie towar i nie było z tym żadnych kłopotów. Użytkownik "rodzinabmw" jest jakiś czas na forum (kojarzę go), dlatego też myślałem że będzie bez problemu w tym przypadku. Dobrze że to tylko 15zł.
Ostrzegam więc.
mrekor
koledzy jak mieszkacie niedaleko to sie pofatygujcie nie specjalnie ale przy okazji jak bedziecie gdzie w okolicy tych ludzi przejezdzac bo ja niestety mam za daleko. Ja widze ze sobie niezle pozwalaja a ja czekalem z ta informacja chyba zbyt dlugo
Moim zdaniem powinien być ban na forum i zablokowane IP.
Ja ze swojej strony umieszczę ostrzeżenie na forum bmw-klub.pl .
Spokojnie. Dajmy się wypowiedzieć drugiej stronie.
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Jak człowieku zderzak? Nigdy nie sprzedawałem żadnego zderzaka. Jesli juz to wloty do zderzaka. O tym ze twoja cenę przebił inny użytkownik tego forum zostales poinformowany. Wiec przestan pisać głupoty i klamac! Żadnych pieniędzy od ciebie nie chciałem! Nawet nie podalem ci żadnych danych do wpłaty. Wiec sie zastanów co piszesz za głupoty. A dlaczego zmieniłem nick pisałem WojtkowiD-admin i nie musze sie każdemu z osobna tłumaczyć. Jesli chodzi o autora posta wyjaśniłem mu powód i zapewniam ze pieniadze zwrócę i przepraszam publicznie za zaistniała sytuację!Zamieszczone przez bosman
-------------------
Od ciebie tez chciałem pieniędze?! Dostalem wyższa ofertę a ze byly mi potrzebne pieniadze sprzedałem innemu użytkownikowi forum. Pan mackaroon [nie wiem czy dobrze napisałem nick cle mozna to sprawdzić] dostał wloty. I sobie bosman do niego zadzwon i sie zapytaj. I przestan pisać kłamstwa! O jakimś zderzaku!Zamieszczone przez xsilver
"slowo wazniejsze od pieniedzy"Zamieszczone przez rodzinabmw
.. jesli zgadzasz sie na cene a potem mowisz ze sprzedales innemu bo miales wieksza oferte to powiem ci ze twoje slowo przestaje byc cokolwiek warte...
O tym samym sobie właśnie pomyślałem :what:Zamieszczone przez 7ka
Jak znane polskie powiedzenie mówi "Tonący brzytwy się chwyta" .
Widać i w tym wypadku się to sprawdza.
Jak dla mnie to temat uważam za zamknięty.
Użytkownik "rodzinabmw" powinien mieć zakaz dawania ogłoszeń w dziale sprzedam oraz oferowania na tym forum jakichkolwiek interesów.
Nie ma co dalej bić piany.
pozdro
bosman