Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 75

Wątek: nierzetelnśc forumowiczów

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    z mojej strony to tyle poinformuję Was 11 lutego czy mam te pieniadze czy nie

Istnienie takiego tematu jest przydatne. Mam jednak prośbę, aby powstrzymać się od komentarzy w tym temacie. Zgłaszajmy fakty ale nie osądzajmy. Pozostawmy możliwość wytłumaczenia zaistniałej sytuacji, a ocenę pozostawmy dla siebie.

Zaawansowany Użytkownik
    Ja od siebie mogę również napisać kilka słów aby uważać na forumowicza pod nickiem "rodzinabmw" wcześniejszy nick miał "bmwfanka" czy "fankabmw" , nieważne , w każdym bądź razie chodzi o tą samą osobę. Straszny krętacz i oszust. Dobrze , że skończyło się tak , że kolega sylwek7 trzymał rękę na pulsie jak ja byłem jeszcze w Szkocji. Mianowicie miałem kupić od "rodzinabmw" zderzak z wlotami od 750i , po telefonach okazywało się , że zderzak już został wysłany i że pieniążki można przelewać na konto , a tak naprawdę zderzak nie został nigdy wysłany, pomimo że osobiście rozmawiałem z "rodzinabmw" przez telefon , nie raz i nie dwa , tylko dzień dzień wydzwaniałem bo mi zależało na tym zderzaku . Albo nie odbierał w ogóle telefonu , a jak już odebrał to kłamał jak z nut , że zderzaczek już wysłany , że kase moge wpłacać. I gdyby nie sylwek7 to nie miałbym ani kasy ani zderzaka. Sprawa kiedyś już była poruszana na tym forum , ale jeszcze raz pragnę ostrzec przed tym oszustem. W ogóle nie ma sensu odpowiadać na jego ogłoszenia, szkoda czasu , pieniędzy i nerwów.

Najgorsze w tym wszystkim jest to , że "rodzinabmw" próbuje robić z siebie na forum osobę kompetentną , posiadającą wiedzę itp. TOTALNA BZDURA , NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ .

Najbardziej mi się chce śmiać jak "rodzinabmw" krytykuje innych sprzedających , że albo chcą za dużo za jakąś część , albo że on może załatwić taniej itd. itp. :hah:

Jestem wręcz pewien , że takich oszukanych ludzi jak ja czy koledzy , którzy sie wcześniej wypowiadali jest na tym forum mnóstwo. Zwróćcie uwagę , że "fankabmw" ma zablokowany profil na allegro , czyli nie tylko nas próbowała oszukać. Teraz pewnie założyli sobie nowy czysty profil "rodzinabmw" aby móc nadal kręcić rodzinne lody :D

Tyle ode mnie.

bosman

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    O nie widziałem tego tematu, dobrze że jest ponieważ:

Również chodzi o użytkownika "rodzinabmw". Czekam na pieniądze jakoś od końcówki listopada. Co prawda głupie 15zł, ale tu chodzi o sam fakt. Wysłałem wtyczke do halogenu, oczywiście piniądze "już były wysłane". Później pisanie wiadomości bez odpowiedzi i dałem sobie spokój na jakiś czas bo teraz mam inne rzeczy na głowie.

Wcześniej sprzedawałem części innym forumowiczom w ten sposób, że oni wysyłami mi pieniądze a ja w tym samym czasie towar i nie było z tym żadnych kłopotów. Użytkownik "rodzinabmw" jest jakiś czas na forum (kojarzę go), dlatego też myślałem że będzie bez problemu w tym przypadku. Dobrze że to tylko 15zł.

Ostrzegam więc.

mrekor

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    koledzy jak mieszkacie niedaleko to sie pofatygujcie nie specjalnie ale przy okazji jak bedziecie gdzie w okolicy tych ludzi przejezdzac bo ja niestety mam za daleko. Ja widze ze sobie niezle pozwalaja a ja czekalem z ta informacja chyba zbyt dlugo

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Moim zdaniem powinien być ban na forum i zablokowane IP.

Ja ze swojej strony umieszczę ostrzeżenie na forum bmw-klub.pl .

Spokojnie. Dajmy się wypowiedzieć drugiej stronie.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez bosman
    Ja od siebie mogę również napisać kilka słów aby uważać na forumowicza pod nickiem "rodzinabmw" wcześniejszy nick miał "bmwfanka" czy "fankabmw" , nieważne , w każdym bądź razie chodzi o tą samą osobę. Straszny krętacz i oszust. Dobrze , że skończyło się tak , że kolega sylwek7 trzymał rękę na pulsie jak ja byłem jeszcze w Szkocji. Mianowicie miałem kupić od "rodzinabmw" zderzak z wlotami od 750i , po telefonach okazywało się , że zderzak już został wysłany i że pieniążki można przelewać na konto , a tak naprawdę zderzak nie został nigdy wysłany, pomimo że osobiście rozmawiałem z "rodzinabmw" przez telefon , nie raz i nie dwa , tylko dzień dzień wydzwaniałem bo mi zależało na tym zderzaku . Albo nie odbierał w ogóle telefonu , a jak już odebrał to kłamał jak z nut , że zderzaczek już wysłany , że kase moge wpłacać. I gdyby nie sylwek7 to nie miałbym ani kasy ani zderzaka. Sprawa kiedyś już była poruszana na tym forum , ale jeszcze raz pragnę ostrzec przed tym oszustem. W ogóle nie ma sensu odpowiadać na jego ogłoszenia, szkoda czasu , pieniędzy i nerwów.

Najgorsze w tym wszystkim jest to , że "rodzinabmw" próbuje robić z siebie na forum osobę kompetentną , posiadającą wiedzę itp. TOTALNA BZDURA , NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ .

Najbardziej mi się chce śmiać jak "rodzinabmw" krytykuje innych sprzedających , że albo chcą za dużo za jakąś część , albo że on może załatwić taniej itd. itp. :hah:

Jestem wręcz pewien , że takich oszukanych ludzi jak ja czy koledzy , którzy sie wcześniej wypowiadali jest na tym forum mnóstwo. Zwróćcie uwagę , że "fankabmw" ma zablokowany profil na allegro , czyli nie tylko nas próbowała oszukać. Teraz pewnie założyli sobie nowy czysty profil "rodzinabmw" aby móc nadal kręcić rodzinne lody :D

Tyle ode mnie.

bosman
    Jak człowieku zderzak? Nigdy nie sprzedawałem żadnego zderzaka. Jesli juz to wloty do zderzaka. O tym ze twoja cenę przebił inny użytkownik tego forum zostales poinformowany. Wiec przestan pisać głupoty i klamac! Żadnych pieniędzy od ciebie nie chciałem! Nawet nie podalem ci żadnych danych do wpłaty. Wiec sie zastanów co piszesz za głupoty. A dlaczego zmieniłem nick pisałem WojtkowiD-admin i nie musze sie każdemu z osobna tłumaczyć. Jesli chodzi o autora posta wyjaśniłem mu powód i zapewniam ze pieniadze zwrócę i przepraszam publicznie za zaistniała sytuację!

-------------------

Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Moim zdaniem powinien być ban na forum i zablokowane IP.

Ja ze swojej strony umieszczę ostrzeżenie na forum bmw-klub.pl .
    Od ciebie tez chciałem pieniędze?! Dostalem wyższa ofertę a ze byly mi potrzebne pieniadze sprzedałem innemu użytkownikowi forum. Pan mackaroon [nie wiem czy dobrze napisałem nick cle mozna to sprawdzić] dostał wloty. I sobie bosman do niego zadzwon i sie zapytaj. I przestan pisać kłamstwa! O jakimś zderzaku!

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez rodzinabmw
    Dostalem wyższa ofertę a ze byly mi potrzebne pieniadze sprzedałem innemu użytkownikowi
    "slowo wazniejsze od pieniedzy"

.. jesli zgadzasz sie na cene a potem mowisz ze sprzedales innemu bo miales wieksza oferte to powiem ci ze twoje slowo przestaje byc cokolwiek warte...

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    "slowo wazniejsze od pieniedzy"
    O tym samym sobie właśnie pomyślałem :what:

Jak znane polskie powiedzenie mówi "Tonący brzytwy się chwyta" .

Widać i w tym wypadku się to sprawdza.

Jak dla mnie to temat uważam za zamknięty.

Użytkownik "rodzinabmw" powinien mieć zakaz dawania ogłoszeń w dziale sprzedam oraz oferowania na tym forum jakichkolwiek interesów.

Nie ma co dalej bić piany.

pozdro

bosman

Uprawnienia umieszczania postów