dzisiaj jadąc e65 widziałem dokładnie jaką mam temperaturę silnika. w ukrytym menu pozycja 8 dokładnie pokazuje temperaturę cieczy temperaturę na zewnątrz obroty silnika i coś czwartego którego nie mogłem zrozumieć pokazywała 2003
dzisiaj jadąc e65 widziałem dokładnie jaką mam temperaturę silnika. w ukrytym menu pozycja 8 dokładnie pokazuje temperaturę cieczy temperaturę na zewnątrz obroty silnika i coś czwartego którego nie mogłem zrozumieć pokazywała 2003
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Jak wejść do ukrytego menu ?
Trochę off-topic, ale to samo podmenu - czy ktoś rozumie jakim cudem, ta temperatura zewnętrzna, o które pisał powyżej szczurek wynosiła dzisiaj u mnie 29,5 st. C, a w tym samym czasie na wyświetlaczu między prędkościomierzem a obrotomierzem i na głównym i-drive pokazywało się 8,5 st. C? Czasami była różnica o pół stopnia między tymi wyświetlaczami, ale teraz to przegięcie - czyżby były 2 czujniki temperatury i jeden umiejscowiony za blisko silnika i w korku (brak przepływu powietrza) świruje czasami, czy co? :)
właśnie temperatura też była inna :) zapomniałem o tym wspomnieć !!!!!! a różnica była chyba kilka stopni
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Koledzy podepnę się pod ten wątek
Wczoraj podczas jazdy zapaliła mi się na wyswietlaczu obrotomierza liczba 85 a za jakiś czas liczba 635 czy ktoś ma pojęcie co to jest?
Miejsce wyświetlenia to górna część tarczy obrotomierza.
Nie jest prawda ze w dieslu nie ma nawet filmik na YT jest :)
Może dokodowane, ale oryginalnie na pewno nie ma.
u mnie E65 diesel nie ma szukałem kodu nie znalazłem