Aha.
Aha.
dokladnie to ta co ja osobiscie ogladalem
W linku masz opisane opłaty mniej więcej,a na górze masz kalkulator.
http://www.v10.pl/prawo/Sprowadzanie...edura,200.html
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
Zna ktoś jakiś serwis Bmw w Radomiu, który przejrzy mi tę eLe od doktora? Szukałem coś po googlach ale z mizernym skutkiem.
Dzwoniłem przed chwilą do tego gościa od tej szwajcarskiej eLi. No powiem tak ŁASKAWIE udzielił mi informacji choć nie odpowiedział na część moich pytań posiłkując się brakiem danych. Najbardziej zdziwiło/rozbawiło mnie jak zapytałem o ilość kompletów kluczy. Gość mówi że jest jeden klucz. To ja się pytam dlaczego. A on że to jest 12-letnie auto itd. i że on dzisiaj jedzie do Szwajcarii i zapyta właściciela czy nie znalazł przypadkiem drugiego klucza i jak tak to mi go przywiezie. Co wy na to :D?
Jak z tym warsztatem w Radomiu?
wiesz...kluczyk to kluczyk.. niedawno sprzedalem Golfa 4 mojej zony i faktycznie gdzies wcielo 2 kluczyk..
brak kluczyka nie oznacza zlego stanu technicznego,trzeba podjechac pomacac itp..
;)
Wiem że nie oznacza ale odpowiedź była max durna. Druga sprawa ja w mojej E32 miałem 3 kluczyki z czego jeden serwisowy i nie miała 12 lat tyko więcej także jak dla mnie argument z d..y wzięty. Wy też macie po jednym kluczyku?
możesz kupić autko z 4 kluczykami i ten serwisowy oddawać bardzo często mechanikowi z racji złego stanu technicznego nowej e38.. Jak dla mnie stan techniczny najważniejszy, potem wnętrze=przebieg, blacha a o kluczykach bym nie pomyślał bo różne są sytuacje- może po prostu zaginęły?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Kluczyk to kluczyk,zgubił, przepił,jak od doktora to może zaszył w jakimś pacjencie.Ja też mam jeden ,tak kupiłem i nawet nie przyszło mi do głowy żeby się zapytać gdzie jest drugi..
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
I ja mam jeden ori i jeden serwisowy :/
Oczywiście dokupię sobie jeszcze jeden jak do E32 ale przyjdzie na to czas.
Z tego co wiem sporo osób ma właśnie jeden kluczyk
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci