http://allegro.pl/item870537304_daew...ull_opcja.html
Pamiętam jak miałem 12-13 lat to w nim siedziałem , mój tato pracował w koszalinskiej firmie która miała salon daewoo . Ma całkiem dobre wyposażenie jak na koreańca z tamtych lat :-)
http://allegro.pl/item870537304_daew...ull_opcja.html
Pamiętam jak miałem 12-13 lat to w nim siedziałem , mój tato pracował w koszalinskiej firmie która miała salon daewoo . Ma całkiem dobre wyposażenie jak na koreańca z tamtych lat :-)
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
Mam ambiwalent uczuć gdy patrzę na to auto. Niby ładna limuzyna ale budzi we mnie wewnętrzny niepokój hehe. Widać że to jest Daewoo i brakuje mu niemieckiej precyzji. Za tę cenę miałbym 7er która poza rocznikiem zaginałaby w każdym calu owe autko :) Reasumując w życiu bym się nie zdecydował na limuzynę daewoo ;)
Jeśli chodzi o limuzynki liczą się takie marki jak: BMW (7er), Audi (A8,S8), Merc (S,SL,CL), Lexus (LS400) :)
Generalnie to Mercedes W124 (tak tak - wbrew pozorom nie W140) budowany na licencji - więc żadna tam koreańska myśl technologiczna.
Jak z wieloma nieznanymi/niedocenianymi autami - argumentem "za" może być podobny samochód za połowę ceny "uznanej" marki.
Dużo więcej nie powiem, bo osobiście nie miałem do czynienia. A co Bitek - przymierzasz się?
Ciekawostka taka, że w Musso siedzi również mercedesowski silnik - budowany w Korei :)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Auto wygląda jak skrzyżowanie merca (grill, znaczek na masce tylne światła) z amerykańcem jakimś (może fordem crown) :D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Stylistyka mu nie pomaga... Ale nowa generacja już nieźle daje radę :D
![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Czyli stylistycznie nic się nie zmieniło. Po prostu zubożona S-klasa. Fajnie by było mieć takie auto na tydzień :)
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Nie Michał po prostu tak jakoś sobie przypomniałem że takie auto istnieje :-) Wspomnienia z przeszłości :-)Zamieszczone przez michal_5000
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
tu macie więcej fotek nowego chairmana. W środku i z tyłu prezentuje się całkiem całkiem ceną nie rózni się dużo od nowej audi a8
Jak pracowałem w komisie, mieliśmy do sprzedania takiego Chairmana i to w longu ;)
Powiem wam, że wygodnie się tym podróżowało, w środku oczywiście pełen wypas, duzy dotykowy ekran, pełna elektryka...Ale jakość wykonania tego wszystkiego niestety pozostawiała wiele do życzenia, no i nikt go nie chciał kupić... :/
Co za paskudztwo :) w środku jeszcze ujdzie jak na koreańca.
Ostatnio spotkałem Leganzę na drodze i prawie wyglądało :) a też rzadko spotykane auto.
II generacja już spoko!
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!