-
Zaawansowany Użytkownik
moim zdaniem liczy sie w jaki sposob auto bylo eksploatowane czasem maly ori przebieg a fura skatowana na maxa
-
Re: Oryginalna książka serisowa Bmw
"poskładane" to raczej nie najtrafniejsze słowo w opisywaniu auta które ma być uznawane za dobry zakup? Chyba że to "przejęzyczenie"?
sz4lony
Nie wpadłeś na to , że chodziło mi o produkcje czyli poskładane "fabrycznie" . skórę jeśli wyciągasz z auta i wkładasz ją do innego to zawsze będzie skrzypieć to taki charakterystyczny dźwięk. Miałem to w e39 i nie tylko. Ale jak najbardziej uznaje ją za najlepszy jak do tej pory w mojej karierze zakupu Bmw chodź jest najstarsza ale wiek nie gra roli. Może dlatego ,że długo na nią chorowałem:) zdjęcia niebawem ; ) p.s. to nie "halo" lecz zwykle rozwiniecie do tematu o który pytalem-jest powiązany. Licze na spotkanie naszych 7 - jesteśmy z jednego miasta chętnie oglądnę twoją..
-
Doświadczony Użytkownik
Ehhh było pytanie to padła odpowiedź, pisząc o tym przebiegu miałem na myśli że po prostu nie ma sensu się tym sugerować ani dociekać, przynajmniej z mojego punku widzenia.
Co do przekładania elementów pewnie masz racje, chociaż... Ciężko powiedzieć, to są tak naprawde kwestie indywidualnych odczuć. Pewne jest natomiast że wzgledem wnętrz w "innych" pojazdach jest ogromna przepaść na korzyść e32.
Spotkań w Krakowie pełno, jest nawet osobny dział na forum.
Czarne e32 w benzynie!

-
oczywiście ,że jest chodź "czołg" e32 jeśli tylko jest dobrze traktowany to i milion kilometrów zrobisz nim bez problemów, aczkolwiek zużycie auta zostanie. Ale krązownikom nie straszne 7 cyfrowe przebiegi.. (liczniki maja tylko 6 kręcą od zera)
Uprawnienia umieszczania postów