Tu sie nie zgodzę ;) Myśle , że jest 200% lepszy fun na śniegu niż na asfalcie.Zamieszczone przez Dzuda
Tu sie nie zgodzę ;) Myśle , że jest 200% lepszy fun na śniegu niż na asfalcie.Zamieszczone przez Dzuda
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
I opony na dłużej wystarczą :DZamieszczone przez EVAN
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Dokładnie. Ogólnie wszystko mniej cierpi. Dyfry, półośki, skrzynia itd.
Jest jeszcze jeden plus śniegu- w gorach na krętych drogach zawsze możesz sie podeprzeć na bandzie śnieżnej ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Na śniegu nawet TaDeuSz driftuje ;D ;D ;D
Sylwek no u mnie w 5er jest tylko troszeczke nowsza wersja TaDeuSza ;D ;DZamieszczone przez sylwekk
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi, nie przesadzaj... ;)
Kilkadziesiąt rumaków więcej robi różnicę.... ;)
ciekawe komu lepiej swiatla swieca ;D
Dlatego miałem inny samochód do tego typu działań którego nie było mi kompletnie szkoda ;) Poczciwe M30B35 w e34 ze szperą 100% ;D Mam jeszcze dwa filmiki ;)Zamieszczone przez EVAN
Na zeszłorocznej BMW manii takie właśnie 535 w całkowitej serii wygrało konkurs "drift placu", tyle że prowadzący je Homer, dość dobrze ogarniał temat. Suchy asfalt, środek lata, nie żadne tam śniegi :hihi:Zamieszczone przez Dzuda
Czarne e32 w benzynie!
Było by się czym chwalić gdyby tym samochodem ,,pokazał'' to samo właśnie na śniegu...Zamieszczone przez sz4l0ny
E12 525 79' było....
E32 735i manual 91' - ***** w crahstescie...
E39 540i manual 96' było...
E60 530iA 03'
...E34 S38B38 :)
...E92 S65B40 :)