Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: Zamiana Opel OMEGA B na piękne (?) E32 730 + LPG

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak...
    Haha widzę, że kolega Jacek04 jest z tego samego miasta gdzie Ja do niedawna mieszkałem :hihi: Nie chcesz może kupić mieszkania w Kłodzku? :hihi:

Wracając do tematu, tak jest to R6, ponieważ ma 188KM natomiast V8 ma 218 i był wypuszczany bodajże po '93. Poproś go czy nie mógł by Ci przesłać zdjęcia fotela kierowca bo wydaje się być lekko pokiereszowany, ale nie wiadomo w jakim stopniu. Fakt jeśli przebieg jest autentyczny to nie ma się co dziwić, ale obejrzeć zawsze można :hihi: Ale ogólnie z zewnątrz wydaje się być w dobrym stanie, chociaż troszeczkę maska od strony kierowcy odstaje

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Kolego wyżej tak się składa że mój brat szuka mieszkania a więc napisz do mnie na gadu. numer wysłałem Ci na PW.

Co do silnika to faktycznie, zapomniałem o różnicy mocy w silnikach. Jak wygląda sprawa z instalacją gazową ? Słyszałem że straszne problemy mogą być. Jeżeli nie jest instalacja sekwencyjna to odpuścić sobie zakup ?

Ile mi to będzie palić ? MIASTO 18 ? (krótkie odcinki) Trasa (13) ?

V-ki wychodziły już w 92r jak moja poprzednia. Jak gaz to tylko sekwencja i jak będzie wszystko ok to nie będzie problemów. O spalaniu jest cały temat ale mogę ci po sobie powiedzieć że trasa 13 lpg normalnie, na sępa nawet poniżej 11 a miasto co najmniej 16 ale 20 niech cię nie zdziwi. Miałem E32 730i V8 92r.
    Dodam jeszcze że jak bym szukał e32 to tak za 10k. Jak jest to 90r to będzie R6 a R6 w porwaniu z V-ką zostaje znacznie z tylu. Tak jak ktoś zwrócił uwagę, fotel kierowcy będzie nieźle zjechany a i ten przebieg też nie taki. Musisz ją pooglądać i się przejechać. No i uwaga na automat :).

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak...
    Niestety coś nie dostałem twojego PW :/

Dlatego jeśli to nie problem, to dam tutaj link do ogłoszenia

Kod:
    http://otodom.pl/index.php?mod=show&insId=4556549
    Mieszkanie sprzedawane jest wyposażone czyli szafy, łóżka etc.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Jeżeli gaz będzie starszy ? Powiedzmy druga generacja ?

Panuje przekonanie że te gazy starsze nie dają rady w V-ce. Musiałby się ktoś wypowiedzieć kto zna lepiej temat lub miał stary gaz w V-ce.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Ale nie mówimy o V-ce tylko o rzędówce, ale i tak odpuszczam to bmw. Instalacja starszej generacji ( pewnie zwykła ) do tego strzela z gazu czyli przepływomierz do wymiany, lekko przytarte nadkole. A do tego gościu nic mi nie dopłaca, więc za 5800 to na bank mój opelek pójdzie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E39 540iA
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Niemniej jednak cofając się do połowy lat '80 dzisiejsza ekspansja diesli była nie do pomyślenia. Wyjątkiem może być Mercedes i jego S-Klasse
    Ale tylko wersje eksportowe do USA, wymusił to kryzys naftowy.

Uprawnienia umieszczania postów