Cytat Zamieszczone przez ROBERTO
Cytat Zamieszczone przez Volumax
potem go oddają pod pretekstem bo niespełnia moich oczekiwan. Sorry ale to kóre...o którego u mnie w firmie nie toleruję i tolerowac nie będę nawet pod groźbą poniesienia z tego tytułu konsekwencji
Nie zgadzam się z Tobą. Wyobraź sobie człowieka co kupuje tv 42" a mieszka w bloku i ma mały pokoik. Po 2h oglądania bolą go oczy bo musi biegać oczami od lewej do prawej. Nie ma szans aby ktoś to na dluższą metę wytrzymał. I teraz pytanie: Ilu nieświadomych tego klientów kupiło za duże tv tylko dlatego że nie zdawali sobie sprawy z wygody oglądania???? Myśle że jest ich wiele. I nie nazwał bym tego naciągactwem w przeciwieństwie do pana z allegro który w ten sposób wyszukuje okazje aby dorobić.
Od tego jest wykwalifikowany sprzedawca aby doradził i podpytał klienta. Dobra firma dba o to aby klient był zadowolony z zakupu! Ja też już od 8 lat dbam o to aby moi klienci byli bardzo zadowoleni z mojej rodzinnej firmy i nie będę ukrywał, że po 10 latach istnienia jesteśmy jedną z najlepszych firm w branży na naszym rodzimym rynku.
Ja np. niejednokrotnie proszę o uruchomienie danego sprzętu w sklepie aby utwierdzić się czy to co chce kupić na prawdę jest dobre czy tylko komercyjną ściemą.
Podałeś przykład TV. Kupując swojego LCDka poprosiłem o włączenie na wszystkich TV tego samego sygnału i nie patrząc na marki skupiałem się na obrazie! Zafascynował mnie Sharp FullHD i takowy stoi u mnie w pokoju. Zawsze każdemu polecam ten sprzęt :)