Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Opinie na temat BMW X3

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No wiesz ja znowu dowalę, że to tylko Peugote z logo BMW :D że to szkaradztwo ale Ci co tym jeździli stwierdzili, że auto jest idealne do miasta.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Przede wszystkim dziwne porównanie. X3 nie jest konkurentem dla XC90. Zupełnie inna liga :/

A jeśli chodzi o X3 to odpowiem, że jest to najmniej awaryjne BMW. I to mówię z pełna świadomością. W większości rozwiązań bazuje na E46 czego nie uważam za wadę

Silniki benzynowe dobre i znane z innych modeli, ale są rzadkościa w X3
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Gdzieś już pisałem na forum o X3- 2 tygodnie jeździłem w wersji 3.0d i jak wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do tego auta, tak zmieniłem zdanie. Nie interesowały mnie dziury i krawężniki, a spalanie przy bardzo ostrej jeździe po Krakowie wyszło ok 10l. Jak wspomniano, z miejscem nie za bogato, ale tragedii nie ma. Z XC90 większych doświadczeń nie miałem, ale znajomy ma od kilku lat (kupił nówkę) i niemal od samego początku strasznie narzeka na awaryjność, głównie elektroniki.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    \A jeśli chodzi o X3 to odpowiem, że jest to najmniej awaryjne BMW. I to mówię z pełna świadomością.
    Też właśnie słyszałem takie opinie na temat tego auta.Dla mnie właśnie to bardzo duży +.

Że urodą nie grzeszy to i ja o tym wiem ;)

Uprawnienia umieszczania postów