-
Zaawansowany Użytkownik
Palringo - komunikator
Witam :)
Chciałbym zaproponować Wam dołączenie do grupy 7er na komunikatorze Palringo.
Czym jest Palringo?
Jest to zarazem komunikator jak i klient innych komunikatorów, dostępny za darmo zarówno na komputery jak i na telefony komórkowe.
Obsługuje takie komunikatory jak:
- Windows Live Messenger (MSN)
- AOL Instant Messenger (AIM)
- Yahoo! Messenger
- Google Talk
- iChat / MobileMe
- Gadu-Gadu
- Facebook Chat
i może je obsługiwać wszystkie jednocześnie.
Jak wspomniałem wcześniej, jest także komunikatorem samym w sobie.
Jedną z jego zalet jest możliwość tworzenia tzw. Grup, które są czymś podobnym do pokojów na czatach.
Wystarczy dołączyć do grupy i można rozmawiać z wszystkimi jej użytkownikami na ogólnym czacie lub wysyłać prywatne wiadomości do wybranego użytkownika.
Z innych zalet Palringo mogę wymienić np. możliwość wysyłania wiadomości głosowych lub zdjęć do innych użytkowników lub "na Grupie", a także usługę lokalizacji, dzięki której wiemy jak daleko od nas są poszczególni użytkownicy (usługa wymaga zgody użytkownika na jego lokalizację).
Używam Palringo już koło 2 lat i myślę, że jako komunikator na komórki jest super, bo kiedy jestem poza domem mam dzięki niemu kontakt ze znajomymi z FaceBooka i GaduGadu jednocześnie.
Natomiast Grupy świetnie się sprawdzają jako wsparcie dla użytkowników różnych stron internetowych, stąd też mój pomysł na utworzenie grupy użytkowników tego Forum.
Grupa ma nazwę 7er
Wystarczy tylko po rejestracji wejść w zakładkę grupy i dalej Join Group, podać nazwę i już możemy ze sobą komunikować, w razie potrzeby szybkiego supportu czy assistancu ;)
Zapraszam serdecznie.
Komunikator do ściągnięcia tu
-
Zaawansowany Użytkownik
korzystam więc się dołączę. Przeważnie wieczorkami siedzę. Bo korzystam głównie w telefonie z tego komunikatora.
-
Zaawansowany Użytkownik
:-) może uda się wciągnąć wiecej ludzi, będzie można pogadać live :-)
na razie jest nas 4-ech :)
zapraszam pozostałych :)
Uprawnienia umieszczania postów