Wychodzi na to, że wisisz nam honorowego browarka ;D
Gratuluję sukcesu. ;)
Wychodzi na to, że wisisz nam honorowego browarka ;D
Gratuluję sukcesu. ;)
Jeśli moge podpiąć sie pod temat bo "szukałem", chyba że źle szukałem....chodzi o kluczyk ale ten nowszy,plastikowy. Ma akumulatorek i ma ładować się podczas jazdy, na jakiej zasadzie jest to ładowanie ? Pytam bo używam tylko jednego przy którym jest breloczek z dodatkowym imobilajzerem a pozostałe leżą w domu, u mnie dwa lata,u poprzedniego właściciela raczej podobnie.
Przypuszczam, że ładowanie odbywa się drogą indukcyjną (kluczyk znajduje się w polu magnetycznym, a elektronika w środku kluczyka potrafi zamienić energię pola na napięcie do ładowania akumulatorka w kluczyku).
Dokładnie takZamieszczone przez sylwekk
Kłopot w tym, że po latach taki kluczyk jest wart tyle ila sam waży czyli nic. Jak się akumulatorek nie wzbudzi w stacyjce to możemy go sobie złamac i wyrzucić :/
Może i ktos kombinował z przekładaniem baterii ale nie znam takiego przypadku
Procedura przypisania klucza jest dokładnie taka sama jak w starszych czarnych kluczykach w E38
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
w końcu działa:) wymieniłem baterie przypisałem kluczyk do auta i jest oki. Wpadłem do tego sklepu co kupiłem poprzednie niby "nowe" baterie i powiedziałem ze one się nie nadają do sprzedaży a Pani wielkie oczy "co Pan to nowe baterie, oryginalnie pakowane" :D bez komentarza
Sylwekk - no to mamy następnego wiszącego z browarkiem ;)Zamieszczone przez dealer25
Cieszę się ze się udało![]()
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
nie ma problemu browarek będzie :) na wiosnę planujecie jakiś zlot?? jak pewnie będzie to na 2 końcu Polski:P
Oby tylko takie problemy były ;D ;DZamieszczone przez sylwek7
Dzięki za info.Zamieszczone przez sylwek7
A więc musze fizycznie spróbować pozostałe, można przypuszczać że mam "martwy" pęk kluczyków.
Ja wrzucę swój problem.
Coś się pokręciło (czt. auto dostała żona ;D ) i teraz przestawia mi się lekko fotel gdy otwieram auto. Wiem, że 7er może przypisać automatyczne ustawienie pozycji fotela do danego kluczyka!
Tylko jak to się robi? Chciałbym w moim kluczyku zapisać pozycję w jakiej jeżdżę.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!