Zamieszczone przez sylwek7
cały problem w tym ze kluczyk nadaje jak radio wolna europa!!
Zamieszczone przez sylwek7
cały problem w tym ze kluczyk nadaje jak radio wolna europa!!
Więc po mojemu klucz jest do wymiany.Zamieszczone przez JACEKK.
Nic innego nie trzeba :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
A ja myślę, że nie koniecznie klucz musi być do wymiany. Bardzo ważne jest zachowanie procedury. Miałem kiedyś podobny problem, po wymianie GM3. Teraz nie pamiętam, co robiłem nie tak, ale też nie chciało mi zaprogramować kluczyka. Ostatecznie udało się to przytoczoną procedurą. Zapomniałem w instrukcji napisać, że kluczyk po włączeniu i wyłączeniu zapłonu należy ze stacyjki wyjąć.
tak, kluczyk wyjmuje ze stacyjki...
nie udalo sie dzisiaj sprawdzic co jest bo sprzet nie chcial sie polaczyc z tym modulem , tylkoze nie wiadomo czy z winy sprzetu czy modulu
co robic dalej???
A ja sądzę że klucz jest do wymiany, poniewaz:
A jak to JACEKK. stwierdził to nie wiem.Zamieszczone przez JACEKK.
Prosimy o wyjaśnienie :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Z jakimi modułami udało się połączyć diagnozą? A tak gwoli ścisłości JACEKK., uzupełnij profil, bo w sumie nie wiem, jakie auto mamy do weryfikacji...
poduszki, abs , silnik , wszystko dziala, tylko do komfortu sie nie da
a jakie auto to jest w pierwszym poscie, e38 730i 1996
No to teraz kwestia, czy nie podłączył się do GM3, bo uwalony GM3 czy uwalony kabel bądź program do diagnozy. GM3 praktycznie zawsze odpowiadał.....
dlatego szukam kogos innego kto sie podlaczy, ale w białogardzie, kołobrzegu i okolicach brak chetnychZamieszczone przez sylwekk
a jedyny chetny z koszalina to ma lekko przesadzony cennik
co dalej mam ugryzc, bo chca normalnie przez glupiu kluczyk zabrac mi wszystkie moje miedziaki
mam ten sam problem tzn wymieniłem batarie w kluczyku zakodowałem wg instrukcji i cały czas mam komunikat o słabej baterii:/ dziwne jest to ze auto moge otworzyc z pilota ale juz nie da rady zamknąć. czasem się zdarzy ze da rade zamknąć parę minut później znowu nie działa.