Opisane jak na dloni :D
Opisane jak na dloni :D
wlasnie tak robie i niechce sie zaprogramowac, co w takim wypadku? z 10 razy tak robilem i nic...
Coś robisz nie tak. Powyższą metodą zaprogramowałem już sporo kluczyków i zawsze działało. Może coś robisz za szybko? Spróbuj wykonywać operacje powoli. Czyli po wciśnięciu klawisza otwierania przytrzymaj go sekundę, potem co sekundę naciskaj zamykanie 3 razy a po kolejnej sekundzie puść otwieranie.
robilem juz to z roznymi odstepami i takimi jak piszesz i innymi, robilem to juz tyle razy ze nawet jak ktores powtorzenie jest zle to ktores trafilo by sie dobrze...
robie jak napisales , dioda zaczyna migac i miga przez 10 sec, tylko ze nie ma reakcji ze strony centralnego zamka..
po nastepne, mimo wymiany baterii dalej pojawia sie komunikat o slabej baterii
byl u mnie kolezka co cofa liczniki, i koduje rozne rzeczy w autach, bawil sie z tym jakies 30 min i nic....mowi ze nie ma koncepcji, twierdzi ze jakis powod jest w tym ze mimo wymiany baterii dalej pokazuje komunikat o baterii kluczyka
A czy kolega odczytywał błędy modułu GM3?
nie, ma podjechac jutro i zobaczymy co wyjdzie...Zamieszczone przez sylwekk
Możesz sprawdzic czy kluczyk nadaje.
Przytrzymaj przycisk otwórz
trzymając przycisk otwórz naciśnij 3 razy przycisk zamknij
puść przyciski
Kluczyk powinien przez 10 sekund mrugać diodą co sekundę
Jeśli nie nadaje - spalona dioda lub uszkodzony kluczyk
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
A może być tak ,że kluczyk jest programowany w serwisie ... Ja tak miałem z moim ( mój nie ma diody).
Neuf nie kombinuj. W serwisie też ludzie pracują :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci