Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Port USB

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja też sprawiłem sobie radio Alpine bez płyt na USB ale do radia była dołożona przedłużka która powędrowała do schowka.Dziwny miałeś ten pomysł wycięcia dziury :/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    U mnie w schowku kabel się przycina. Wiem, że to żadne wytłumaczenie bo mógłbym go "usadowić" tak, aby się nie zaginał, ale często wyjmuje, wkładam pendriva więc wygodnie jest go mieć blisko ręki. Poza tym można kupić nową zaślepkę i po dziurze nie ma śladu...

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    włączę sie do tematu.co wyświetla się na wyświetlaczu funkcyjnym pod radiem gdy podepniemy nie ori. radio? normalnie to był wyświetlacz kaseciaka albo komputera.rozumiem żeby wogóle cos tam sie wyświetlało trzeba ręcznie go przełączyć na kompa czy zrobi to automatycznie?

Cytat Zamieszczone przez Jakub
    co wyświetla się na wyświetlaczu funkcyjnym pod radiem gdy podepniemy nie ori. radio?
    Ta część wyświetlacza pozostaje ciemna, dopóki nie przełączysz ręcznie na BC.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    czyli tak jak myślałem..a nie słyszał ktoś o podłączeniu nie ori zmieniarki pod radio bmw.gdzieś w szafie mam jvc na 12 cd tylko z tego co pamiętam ma okrągłe wejście a ori jest prostokątne ale może po zmianie wtyczki na bmw by ruszyło?

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    czyli tak jak myślałem..a nie słyszał ktoś o podłączeniu nie ori zmieniarki pod radio bmw.gdzieś w szafie mam jvc na 12 cd tylko z tego co pamiętam ma okrągłe wejście a ori jest prostokątne ale może po zmianie wtyczki na bmw by ruszyło?
    Sama wtyczka to nie wszystko. Kwestia jeszcze sygnałów sterujących, a te najprawdopodobniej nie zadziałają.

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    co wyświetla się na wyświetlaczu funkcyjnym pod radiem gdy podepniemy nie ori. radio?
    Ta część wyświetlacza pozostaje ciemna, dopóki nie przełączysz ręcznie na BC.
    Jest to kwestia przewodu remote, czy coś więcej trzeba pogrzebać?
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Brak
    Tym razem bardziej się przyłożyłem w rzeczywistości wygląda naprawdę fajnie. Napewno lepiej niż pierwszym razem ;D

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Hmm. Moze i dla Ciebie to juz wyglada ok , ale dla mnie wieje tandeta . Ja na twoim miejscu wogole nie zakladal bym tego w tym miejscu. Bardzo fajnym miejscem na taki gadzet jest schowek na monety albo jak ktos woli popielniczka.

Uprawnienia umieszczania postów