No tak.... gładkości już nie ma... Ale mogłeś się lepiej przyłożyć wycinając otwór.... ;D
Jak i przyłożyć się do spasowania reszty elementów! Niechlujstwo w 7er nie jest niczym pożądanym kolego :P
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Wiem, wiem :hah: Postaram się to jakoś poprawić.
A było tak gładko ... Ehh popsułeś :>
Teraz masz za zadanie ładnie wyciąć dziurkę :) To zdjęcie potraktuję jako prototyp :P
Dobrze, postaram się podołać zadaniu jak kupię tylko nową zaślępke. Jednak przy robieniu otworu są małe problemy. Otwór jest w miare równo wyciety. Jest on natomiast za duży o 2 mm. Te takie strzępki to izolacja. Gdy otwór był idealnie dopasowany gumowa powłoka usb uniemożliwia włożenie w ten plastik z powodu takich rowków i wypustek anty poślizgowych na usb. Prędzej plastik pęknie. Natomiat gdy powiększyłem otwór usb weszło luźno no i trzeba było czymś zapchać otwór. Okleiłem port izolacją i teraz jest ok tylko, że słabo wygląda, bo troche wystaje, ale jest na sztywno. Gdy jest równo z panelem przy mocniejszym wsadzeniu pendriva port wpada do środka. Uznajmy to za prototyp. Może jakaś mała wskazówka, podpowiedź czym wypełnić ten otwór ? No i może jakiś pomysł czym wypełnić dalszą część panelu ?
Jakąś uszczelke albo silikon.. Podłączyłeś to USB do ori radia ??
Myślę, że uszczelka nie zda rezultatu z powodu małej powierzchni na tej zaślepce około 5 mm co innego silikon. Nie, usb nie jest podłączone pod ori radio.
Zamieszczone przez ROBERTO
pod nie-ori radio ;)