Ja też sprawiłem sobie radio Alpine bez płyt na USB ale do radia była dołożona przedłużka która powędrowała do schowka.Dziwny miałeś ten pomysł wycięcia dziury :/
Ja też sprawiłem sobie radio Alpine bez płyt na USB ale do radia była dołożona przedłużka która powędrowała do schowka.Dziwny miałeś ten pomysł wycięcia dziury :/
U mnie w schowku kabel się przycina. Wiem, że to żadne wytłumaczenie bo mógłbym go "usadowić" tak, aby się nie zaginał, ale często wyjmuje, wkładam pendriva więc wygodnie jest go mieć blisko ręki. Poza tym można kupić nową zaślepkę i po dziurze nie ma śladu...
włączę sie do tematu.co wyświetla się na wyświetlaczu funkcyjnym pod radiem gdy podepniemy nie ori. radio? normalnie to był wyświetlacz kaseciaka albo komputera.rozumiem żeby wogóle cos tam sie wyświetlało trzeba ręcznie go przełączyć na kompa czy zrobi to automatycznie?
Ta część wyświetlacza pozostaje ciemna, dopóki nie przełączysz ręcznie na BC.Zamieszczone przez Jakub
czyli tak jak myślałem..a nie słyszał ktoś o podłączeniu nie ori zmieniarki pod radio bmw.gdzieś w szafie mam jvc na 12 cd tylko z tego co pamiętam ma okrągłe wejście a ori jest prostokątne ale może po zmianie wtyczki na bmw by ruszyło?
Sama wtyczka to nie wszystko. Kwestia jeszcze sygnałów sterujących, a te najprawdopodobniej nie zadziałają.Zamieszczone przez Jakub
Jest to kwestia przewodu remote, czy coś więcej trzeba pogrzebać?Zamieszczone przez sylwekk
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Hmm. Moze i dla Ciebie to juz wyglada ok , ale dla mnie wieje tandeta . Ja na twoim miejscu wogole nie zakladal bym tego w tym miejscu. Bardzo fajnym miejscem na taki gadzet jest schowek na monety albo jak ktos woli popielniczka.