pomocy zatrzasniete kluczyki sprawa wyglada tak zatrzymałem sie przed garazem wysiadłem trzasnołem dzwiami i usłyszałem klik i wszystkie dzwi zamkniete auto na chodzie nie wiem czy wybijac szybe a jak to która najtansza pomocy
pomocy zatrzasniete kluczyki sprawa wyglada tak zatrzymałem sie przed garazem wysiadłem trzasnołem dzwiami i usłyszałem klik i wszystkie dzwi zamkniete auto na chodzie nie wiem czy wybijac szybe a jak to która najtansza pomocy
A drugi kluczyk nie zadziała? W razie czego bił bym trójkątną z tyłu
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Taniej to chyba zamówić drugi klucz w aso 200zł a z uzbrojeniem 500zł niż tłuc orginał szybki.Tylko ten czas niestety 2tygodnie.
A ja osobiście jak nie masz podwójnych szyb to wal śmiało tą od kierowcy :)
Ten trójkąt o którym mówi Jey jest wklejany jak się nie mylę no i może być problem z otwarciem od środka :)))
Mam pytanie : jak to możliwe żeby centralny zamknął auto na chodzie ? Czy jakieś przeróbki w instalacji stosowałeś ? ... a co do problemu to jak nie masz 2 kluczyka to pozostała tylko szybka lub długi drut i "kombiniren" :?
powiedz lepiej jak zgasiłeś samochód ;) a co do szyby to ja bym tłukł boczną tylna albo przednią pewnie łatwiej wstawić :)
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
UWAGA!
Zamknięte auto z kluczyka NIE OTWORZY SIĘ OD ŚRODKA!!! Więc nie zbijaj niczego przez co nie wejdziesz do środka!
Po drugie zadzwoń na policję i powiedz, że za trzasłeś auto na chodzie i nie masz zapasowego kluczyka. Dadzą Ci numer do wykwalifikowanego zakładu z którego przyjedzie koleś i otworzy Ci auto. Koszt z dojazdem zamknie się w przedziale 150-250zł zależy od miasta.
Dla czego na policję? Ponieważ ludzie potrafiący otwierać zamki są ludźmi z wyjątkowymi zawodami i są oni rejestrowani na policji! Policja posiada wszystkie dane takich zakładów i osób.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
panowie dziwna sprawa wstałem rano samochód był otwarty stał na zapłonie pb się skonczyło dziwna sprawa ale już wiem zeby nie zamykać dzwi nawet jak samochód chodzi
Takie problemy to najczęściej coś z alarmem, chyba że była głębsza ingerencja w elektryke. Sprawdź to na wszelki wypadek, kiedyś ktoś pójdzie Ci do auta i zatrzaśnie przez przypadek i znowu bedziesz musial czekać aż Ci się bak wypali.
Coboss, auto nie było zamknięte z kluczyka, bo kluczyki były w stacyjce a auto było włączone. Tak przynajmniej ja to zrozumiałem. W takim przypadku pozbywając się szyby wystarczy dwa razy pociągnąć od wewnątrz za klamkę i drzwi się otworzą. Tak przynajmniej jest u mnie
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330