Cytat Zamieszczone przez Lord Lukasz
Wiem że nie łatwo sprzedać takie auto ale w dramatycznej sytuacji nie jestem, jak nie sprzedam to założe 17tki BBS RC bo mam prawie gotowe i spróbuje na wiosne.

Tak dokładnie pod lampą tył jest troche korozji, drzwi drapnięte na dole i klapka od wlewu paliwa ma też pryszcza, zrobić to nie jest problem ale zrobie zaprawki, przyjedzie jakiś dziwny człowiek i powie mi że auto miało dzwona z każdej strony bo ma robione zaprawki więc wole oddać je w takim oryginalnym stanie, przynajmniej wiadomo co i jak

Denerwuje mnie tylko pisanie głupot przez osoby które zapewne niewidzą do końca co to jest EDC, napiszą na forum tekst typu było coś kombinowane z autem bo nie ma wtyczek od EDC na kielichach i potem dostaje maile typu dlaczego nie ma wtyczek na kielichach bo wielu kupujących szuka info na temat różnych spraw na forach
Widzę aluzję do mojej wypowiedzi, niepotrzebną i obraźliwą, stwierdzam fakt bo mam drugie e32 które ma wtyczki na kielichach więc bardzo proszę nie kwestionuj mojej wiedzy :) Na zdjęciu moje byłe e32 z takimi właśnie wtyczkami. A wracając do Twojego e32 Co szykuje się do roboty? :) / nie mogę dorzucić zdjęcia ale niewierzącym chętnie wyślę :)