Zatem i ja wrzucę jakieś fotki od siebie (skoro Damias skrupulatnie śledził każde moje posunięcie) ;D ;D

Zaczęło się klasycznie... Jakieś samochody...

... i rozmowy....

... SamoLOT leciał...... ;)

... a potem przyjechał Antykk z szanowną połowicą (Antykkowa ;D ;D ) ....

... i jak TurboDymoMen, zawstydził stojące obok 750, błyszcząc nawoskowanym lakierem na 150% ;D

A kiedy samochód tak stał i błyszczał, Antykkowa z Damiasem..... O czymś rozmawiali ;D ;D

Jest i on, sprawca zajścia ;D .... 7ka ;D

No i mamy też przedstawiciela ekipy podlaskiej.... Pan Neuf Zapominalski ;D

To, że Damias nie próżnował i też pstrykał relację, wiemy z pierwszego postu ;D

Trwa opracowywanie strategii na dalszą część spotkania ....

.... oraz szmugiel dóbr luksusowych ;)

Państwo Antykowie uprzejmie proszeni są o zamieszczenie relacji z pobytu na spocie ;D ;D

W wyniku podjętej uchwały spot przeniósł się do lokalu KFC/PizzaHut....

Brat Jarek i brat Radosh zadbali, aby mój żołądek miał dobrze... Czekam na rachunek ;D ;D

Witamy spóźnialskich ;D

Antykk jak żywy (nawet się nie poruszył) ;D

A Damias dostanie ode mnie zakaz robienia fotek na spotach... Szczególnie moim aparatem ;D ;D ;D (zastanawiam się nad ostrzeżeniem ;) :) :D )

Najedzona ekipa opuszcza gościnne progi lokalu...

A tu było porównywanie...... .... kto ma lepsze światła :x ;) :D

Ale używanie świateł drogowych w terenie zabudowanym jest zabronione i o tym należy pamiętać ;D

Mikro sesja po zmierzchu.....

I dyskusje w Klinice na podsumowanie spotkania. :)

Mega fajne spotkanie, z atrakcjami i w super towarzystwie. Dziękuję wszystkim nowym uczestnikom warszawskiego spotkania jak również tym, których obecność nie byłaby zagrożona nawet trzęsieniem ziemi ;D

Pozdrawiam i do następnego ;D ;D ;D

(już nie mogę się doczekać technicznych spotów wiosennych.... coś mi mówi, że będzie się działo.... )