Dzięki chłopaki za mega fajny spocik ;)
Krzychu odwiedzaj nas jak najczęściej... ;)
Tak, rozstrzygnęliśmy(częściowo) kilka odwiecznych forumowych sporów...Odnośnie świateł oczywiście ;DZamieszczone przez 7ka
Dzięki chłopaki za mega fajny spocik ;)
Krzychu odwiedzaj nas jak najczęściej... ;)
Tak, rozstrzygnęliśmy(częściowo) kilka odwiecznych forumowych sporów...Odnośnie świateł oczywiście ;DZamieszczone przez 7ka
No , no ale się działo w ostatniej fazie spotu. Niestety nie mogłem już dłużej zostać.
A szkoda .
Bo wynik pomiaru długości świateł e32 740 vs e38 740 mógłby być ciekawy. ;)
TYLKO BMW 7
Grzechu, co się odwlecze to nie uciecze ;)
Też tak myślę.Zamieszczone przez Słowik
W przyszłym roku trzebaby się zebrać i na jakieś lotnisko pojechać.
TYLKO BMW 7
Pięknie :pada: gratulacje mega spotkania :pada:
I ja dziękuję wszystkim przybyłym za spotkanko
Jak zwykle wiele wrażeń i nowych inspiracji ;)
Co do sporów odnośnie świecenia - to pamiętajmy, że mieliśmy 1-egzemplarzowe reprezentacje każdego modelu. Temat trzeba jeszcze powtórzyć - więc pomysł z lotniskiem (żeby nie docierały światła miasta ;D ) jak najbardziej trafiony moim zdaniem.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Serdecznie dziękuje wszystkim za udane spotkanie. Niektórzy dotarli z bardzo daleka i tutaj wielki :medit: Mam nadzieję, że każdy kolejny spot będzie gromadził co najmniej tyle samo zapaleńców.
Sylwekk - Sam bym całego kubła KFC nie przetrącił ;) Musiałeś mi pomóc! :D To był Twój obywatelski obowiązek :)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Śląsk musi koniecznie popracować nad fotorelacjami ;)) Atmosfera widać bardzo udana, super fotorelacje, mega spocik !!
Pozdrawiam, Przemos
Gratuluję Panowie spotkania.
Ale jakoś brakuję mi tej części wieczorno-nocnej :)
Naprawdę tak grzecznie rozeszliście się do domów?![]()
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
EVAN, ile można się bawić światłami ;D ;D