od ostatniej awarii zrobilem moze 50 km (w celach badawczych) i ubylo pol szklanki
od ostatniej awarii zrobilem moze 50 km (w celach badawczych) i ubylo pol szklanki
P.P.K.K
No to jeśli nie masz wycieku to na bank uszczelka. Jeśli jest mała nieszczelność to może Ci zasysać płyn chłodniczy a nie mieszać olej z płynem. Bo jeśli Ci ubywa to gdzieś musi się ulatniać ten płyn-w przyrodzie nic nie znika ot tak :)
a mogło się to stać jak przegrzałeś silnik albo jak wybuchła Ci ta rura-nie jechałeś jeszcze kawałek po wybuchu?
Jednak co do kosztów to myśle e w 2000pln z częściami spokojnie sie zmieścisz.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
jak strzelila rurka to odrazu sie zatrzymalem przejechalem maksymalnie kilometr. u mnie jak sie dowiadywalem remont glowicy z czesciami trzyma sie w granicach 3500-4000zl. na poczatku listopada wsadzilem 3200 a teraz znowu czeka mnie wydatek.
P.P.K.K
Głowicy czy głowic????Zamieszczone przez hrabia81
Bo jeśli jednej głowicy to jakas kosmiczna cena!!!
to jest cena za dwie glowice
P.P.K.K
To zapraszam do Bielska do mojego ojca :)Zamieszczone przez hrabia81
Weź 2Tpln i po zaplaceniu roboty i hotelu jeszcze Ci zostanie ;)
evan mogles wczesniej powiedziec. teraz to jest juz po wszystkiemu. ale jakby co to nastepnym razem zglosze sie do ciebie.
P.P.K.K
Bimetal?Zamieszczone przez krzywy191
podepne sie pod temat niechetnie...czy moga to byc objawy zacinajacego sie termostatu??
temp skacze momentami na maxa
gorny waz twardy dolny miekki
drugim razem oba weze twarde
brak cieplego powietrza z nawiewu(raz jest raz nie ma)
cos mi tam syczy przy chlodnicy jakby gdzies dziorka jakas byla
dodam jeszcze ze w ciagu trzech dni zaobserwowalem ze komp pokazuje ze raz malo plynu a raz poziom
patrzylem na korek od oleju, brak nalotu,olej czysty...nie wiem jak zaczac dzialac...ktos wie o co tu moze chodzic?
Kurcze taniej wyjdzie nawet wymiana silnika na drugi...Zamieszczone przez hrabia81
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!