Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Dziurawy zbiornik paliwa

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    studiomaxmedia.com Vip Awatar extino
    BMW
    BMW E32 740i V8 M62 1992 SHADOWLINE/E38 750i V12 M73 1999 / E65 745i V8 2002
    W pl nowy zbiornik do e38 to koszt okło 3500-4000zł po numerze części w orginalneczesci24_pl, realizują sprzedaż wysyłkową, a trafienie idealnego zbirnika to jak 6 w totka bo używki handlarze z rozbiórek aut to max z 11 letniego (rocznik 2001) auta wyjmą bo e38 do 2001 szło i rewelki tutaj nie będzie niestety, a nawet te 11 lat zbiornika na aucie już powoli może zacząć robić swoje w kierunku korozji (woda,czynniki atmosferyczne itp.)
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Dzisiaj rozpakowałem zbiornik...załamałem się,co prawda nie ma prawie rdzy ale sa 3 pęcherze,po których usunięciu pokazały się takie wżery,że trzeba to kleić czy szpachlować czymś...mechanik obiecał mi to poszpachlować czymś i zapewnia,że nie będzie przeciekać ale dla mnie nie ma to sensu...chcę mieć porządny zbiornik a nie poklejone sito,które może zacząć przeciekać w każdej chwili.Sprzedawca z Allegro wysłal mi fotki ale miejsc z pęcherzami niestety nie zrobił...tłumaczył się,że nie zauważył żadnej niepokojacej rdzy i zapłaciłem 800 zł za zbiornik plus 50 zł za kuriera w PL plus 300 zł za kuriera do Norwegii..razem 1100 zł i teraz jeszcze trzeba zaplacić za klejenie z 500 koron plus 2000 koron za wymianę...chyba szkoda kasy na tę robotę i bardzo powaznie myślę o zakupie nowego zbiornika w serwisie albo o sprzedaniu auta za jakieś grosze bo z cieknacym bakiem nikt mi tu wiele nie zapłaci.Ktoś na Forum wspomniał,że ma 2 zbiorniki w super stanie...musze przeszukać wątki.
    Ostatnio edytowane przez extino ; 27-03-2012 o 22:48

Uprawnienia umieszczania postów