Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Dziurawy zbiornik paliwa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Tak jeszcze raz obejrzałem te fotki na spokojnie i mam zastrzezenia co do zdjęcia nr 6...wygląda to tak jakby na szybkiego tylko zerwana była powierzchowna owarstwiona rdza i zamalowane to wszystko farbą...nie wygląda mi to jakoś na 1.5 roku w samochodzie bo podobno tyle ten zbiornik po wymianie chodził...i widać,ze tam jest dosyć zżarte rdzą i może zaraz przeciekać...zdjęcie dodatkowo ciemne.Co o tym myślicie.http://imageshack.us/g/545/dsc06595d.jpg/
    Ten zbiornik to odpicowane sito... :(

Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    Ja miałem pęknięty w swojej 750 zaraz po kupnie
    Wymieniłem na używkę - niby z 750, niby 95l i dupa. Nie mogliśmy go spasować a jak już wlazł to chyba jest mniejszy bo jak mam na zegarach zasięg 70km to w tym momencie muszę tankować bo są opary tylko
    Na domiar złego jeszcze ktoś podniósł mi auto na zbiorniku i mam wklęśnięty. I mi strzela co jakiś czas co mnie już strasznie irytuje. Więc zobacz Arturo przed założeniem czy nie można tego wyprostować bo co parę minut będzie BUM!
    Jeszcze chwila i bedziesz szukal kolejnego zbiornika - to wklesniecie to nie od podnoszenia auta...

Ostatnio edytowane przez BOSS ; 14-03-2012 o 18:15
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów