Żeby tylko ktoś paścia chciał kupić to w tej chwili z niego wysiadam ;DZamieszczone przez sylwekk
Żeby tylko ktoś paścia chciał kupić to w tej chwili z niego wysiadam ;DZamieszczone przez sylwekk
jak kupiłeś złoma to miej pretensje tylko do siebie ...
To normalne,że cięższy będzie słabiej przyspieszał;),ale nie powiedziałbym,że m30 w e32 wypada dużo slabiej niż 528i,"dużo" to za dużo powiedziane.Żeby szanse były równe proponuje porownanie 535i e34 i 528i e39,teraz role się odwracają ;) lub 535i e34 z 728i e38 ;)Zamieszczone przez marcindrift
złom jak złom bo przez 4 lata naprawiałem tylko zawieszenie i przed wczoraj odmę.Zamieszczone przez xsilver
Marek dobrze pisze tylko teraz znaleźć zadbaną 535 już graniczy z cudem,prędzej znajdzie się e32
Sam szukałem niedawno 535 dla kuzyna - same totalne złomy i szczepy - kupiliśmy 525 24v i śmiga jak złoto - wydaje mi się że to lepsze rozwiązanie niż pchanie się w m30 w e34 ...
Ja szukalem swojej e32 prawie pol roku jezdzilem ogladalem i wkoncu znalazlem a terasz musze sie z nia pozegnac ale wiem ze nie oddam jej w byle jakie rece :)
Zamieszczone przez xsilver
to fakt,znalezienie 535i w dobrym stanie graniczy z cudem
wiekszość m30b35 z e34 siedzi pod maską e30 :)
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(