Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 67

Wątek: ile za zadbane e32

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    W e32 nie ma czegoś takiego jak tanio - w porównaniu np do opla astry czy vw passata b4 koszty utrzymania są sporo wyższe (spalanie , opłaty , ceny części ) - no ale albo rybki albo akwarium ...

Kupować e32 za powiedzmy 10 tyś to chyba lepiej poważnie się zastanowić nad e38 ...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Kupować e32 za powiedzmy 10 tyś to chyba lepiej poważnie się zastanowić nad e38 ...
    Kupić E38 za 10tys?Nie sądzę.Nie wiem jak Ty i jakie masz auto ale ja za mniej niż 10koła w życiu bym nie wysiadł ze swojej(i jeszcze bez LPG,dla wielu to minus).Ktoś powie że stara,może i tak bo rok 89 ale myślę że w takim aucie jak E32 rok się nie liczy a faktyczny stan auta.Zauważmy że nie które auta z pierwszych lat produkcji są lepiej wyposażone niż te z końcówki czyli 93-94.Przykładem jest moja bo nawet nie które 740 czy 750 są na forum z uboższym wyposażeniem.

Z tych linków tak jak wspomnieli koledzy tylko ta 740.

BMW
    m60
    Oj ja - zaczyna się łapanie za słówka - przecież ja nie każe mu kupić za 10 tyś e38 - wiadomo, że trzeba dołożyć - ale czy tak dużo ??

A na temat wyposazenia - rok produkcji nie ma nic do rzeczy - wyposażenie jest takie jakie sobie kupił pierwszy właściciel...

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    A na temat wyposazenia - rok produkcji nie ma nic do rzeczy - wyposażenie jest takie jakie sobie kupił pierwszy właściciel...
    lub jakie sobie dołożysz ,troszkę to kosztuje ale efekt końcowy cieszy ;)))
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...jak bym miał na auto 10-14tyś.zł to bym zrobił tak jak 1,5roku temu i bym szukał zadbanej e32.
    ...E38 może nowocześniejsze itd. ble ble ale już nie ten look ma moim zdaniem..Jak kolega szuka zadbanej e32 to moim zdaniem niemożna mu podsuwac pomysłów z e38 w tej cenie :/ Chłopak się nakręci kupi a pózniej może by bida :/

BMW
    m60
    Jak się wpakuje w złom to nawet jak kupi e23 to będzie bieda...

Mój kolega też niedawno szukał e32 i poleciłem mu e39 i jest mega zadowolony... Kupił za 12 tyś z 1997 roku 520 w bardzo fajnym stanie ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    Ja z e38 poniżej 25 tys zł to bym uważał i to bardzo.
    Ta z Krakowa wygląda rzeczywiście ładnie, a co do propozycji z pierwszego postu, to moim zdaniem tylko ta z Zgorzelca godna uwagi.
    Ta z drugiego linku faktycznie długo wisi na allegro.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735iA
    Mój kolega też niedawno szukał e32 i poleciłem mu e39 i jest mega zadowolony... Kupił za 12 tyś z 1997 roku 520 w bardzo fajnym stanie ...
    które nie jest ani mocne ani super wyposażone ale za to mało pali... idąc dalej takim tokiem rozumowania dochodzimy do zakupu Fiata Punto ;)
    (nie żebym uważał że 520 to Punto ale bliżej mu do Punto niż E32 - zaletami i wadami)

Co do tego gadania: nie warto kupować E32 za ileś tam pln to niech mi ktoś załatwi za 1000 pln ładne, 100% sprawne E3

http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E3

Skoro - idąc tym tokiem rozumowania - takie stare można mieć idealne za bardzo małą kasę.

Pozdrawiam

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Audi A3 , bedzie 728
    nie popadajmy w skarjnosc :D za 10-14 tys e38 nie dostane dobrze o tym wiem.

E38 odpada za droga w zakupie, niestety. Moj kolega tez kupił niedawno e39 za 11tys. Ładna, tyle ze szpachle mial nawet na dachu, autentycznie. :]

z tego co wiem jeden z forumowiczów z wrocławia który jezdzil e38 kupił E32 750 musze sie do niego odezwac moze on cos poradzi jako ze obeznany w rynku :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 735iA 88'
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Ktoś powie że stara,może i tak bo rok 89 ale myślę że w takim aucie jak E32 rok się nie liczy a faktyczny stan auta.
    Dokładnie jestem tego samego zdania, zresztą dobrze to widać na zachodzie, że dobrze utrzymane E32 się cenią

Uprawnienia umieszczania postów