Niezła ta "krakowianka". Kolorek silver, V8 4.0 , no i felgi jak dobrze zauważyłem w schnitzer'ze.
Niezła ta "krakowianka". Kolorek silver, V8 4.0 , no i felgi jak dobrze zauważyłem w schnitzer'ze.
TYLKO BMW 7
Dobrze Grzechu kombinujesz :)Zamieszczone przez Grzechu
A cena? W/g mnie nie wygórowana. Porządnego wozu nie kupisz za 4 tys PLNów. Warto podlecieć obejrzeć, no chyba że ktoś z forum ten wóz zna. Krakowiaków sporo u nas ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
No właśnie sylwciu dlatego nie przesiadam się na razie na e38Zamieszczone przez sylwek7
Oczywiście na razie , bo kto wie co przyszłość przyniesie.
A i nie raz obejrzałem się za fajną e38 i po głowie coś tam zaczęło chodzić.
TYLKO BMW 7
Ja się może po nią przejadę po nowym roku. Na razie szukam czegoś bardziej dopasionego może jakieś e38 się trafi.Zamieszczone przez sylwek7
Widzę że ty Grzechu masz fajnie wyposażoną e32
".....Widzę że ty Grzechu masz fajnie wyposażoną e32."[/quote]
Z wyposażeniem w mojej e32 nie jest źle, choć i tak parę rzeczy nie mam a które bym mi się przydały np "grube" szyby atermiczne.
Jak kupowałem 7er, e32 to koncentrowałem się na paru priorytetach, które musiały być.
Silnik V8 4.0, kolor diamantshwartz, rocznik 93-94 (ostatnie lata produkcji) no i jeszcze tam parę elementów.
Nie było łatwo o przyzwoity egzemplarz.
TYLKO BMW 7
Ja bym tą aukcję zobaczył , bo znam kilka/naście e32 z Krakowa, ale "aukcja usunięta przez pracownika allegro"
Jak dla mnie nie jest usunięta link
Mniejsza z tym.
Widziałem ją, ale osobiście jej nie znam (KRA to rejestracja spod Krakowa) ...
Wygląda dość dobrze - fajne skóry , sekwencja, fajne felgi , opony zimowe jako drugie, cena do uzgodnienia ! ... O wyposażeniu nie piszę bo ma co trzeba ...
Co mi się nie podoba - antena CB na środku dachu :razz:
przepraszam ze sie nie przedstawilem w odpowiednim dziale, ale bylem pewny ze robimy to jesli posiadamy 7er a ja nie mam jeszcze tak owej :D
fajnie ze odpowiedzialo tyle osób, dziękuje.
ta z krakowa 4.0 v8... wszystko pieknie silnik powala + sekwencja cacy ALE:
mimo wszytsko ( chyba ) duzo droższy serwis niz r6
i automat o ktorym slyszalem ze kazdy predzej czy pozniej pada a sa to auta leciwe...![]()
wiem ze jak sie kupuje 7 to koszty rosna i nie wolno na to patrzec az tak ale jednak sami wiecie jak mozna jezdzic taniej i szuka sie takie mozliwosci to jednak 6 cylindrówki daja taka mozliwsc
Nie przepraszaj tylko dopełnij pkt 5 ;) Nie trzeba mieć siedem by powiedziać: "cześć jestem taki i taki i pochodze z..."Zamieszczone przez arval
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D