Najważniejsze, że jest sukces. A nie zastanawiałeś się nad zmianą tego panela na nowszy typ?
Najważniejsze, że jest sukces. A nie zastanawiałeś się nad zmianą tego panela na nowszy typ?
tu nie ma sie nad czym zastanawiać tylko trzeba go zmienić :) bo nowsze są ładniejsze a te pokrętła paskudne
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
a propoZamieszczone przez neon
Tez mam pokretla, a przy zmianie na panel bez pokretel nie ma zadnego motania z kablami?? podlanmczam i dziala ?? czy jest jakis trick ??
Gratuluje sukcesu koledze - naprawa pixeli nie jest dla kazdego
Tak - po podmiance i zakodowaniu działa całkowicie normalnie
Nie ma żadnej motaniny z kablami :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Tak jak to już zostało ustalone i przetestowane, doskonale działają panele od aut z Anglii, po przełożeniu klawisza REST/MAX na drugą stronę i zakodowaniu.
Sylwek tez mam taki sam panel z pokrętłami z bad pixelami możesz napisać w jaki sposób zakodować panel?? jest to trudna sprawa? nie mogłem znaleźć tego na forum chyba za słabo szukam:) pozdrawiamZamieszczone przez sylwekk
sam sobie tego nie zakodujesz :/
Ale przełóż sobie panel na nowszy i powinno zadziałać. Czasami nie odpala klimatyzacji czy wentylatora ;) a przy okazji zaatakuj o kodowanie.
Na pewno szkód w elektryce nie będzie :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
czy nic nie trzeba będzie przerabiać? wejścia w panelu są takie same??
Wszystko pasuje.
http://www.allegro.pl/item930500599_...y_sprawny.htmlZamieszczone przez sylwekk
Sylwek taki będzie dobry?? Coś wcześniej pisałeś jak kojarzę ze trzeba przyciski pozamieniać jeśli panel jest z anglika?