Kolego Regulamin a potem Pkt.5 tegoz Regulaminu
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
x-factor, na początek przyglądnij się regulaminowi. Podpowiem: pkt 5.
ok sorry poprawiam się :)
Ta pierwsza wydaje się ok. Nie powala niczym szczególnym, no ale czego się spodziewać po 94r. Ważne że ma skórę i elektrykę. Cena dość wysoka, ale jeśli jest zadbana, to chyba warto. Do tej drugiej podszedł bym z dużą dozą ostrożności. 20tyś za 2000r trochę mi śmierdzi, ale póki nie sprawdzisz, to się nie przekonasz, czy to okazja, czy gwóźdź do finansowej trumny :] "Full opcji" nawet nie będę komentował- wszyscy wiemy jak jest. No i te 276KM... Koleś chyba nie wie czym jeździ.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
No właśnie cena tej drugiej jest nie adekwatna do rocznika. Tyle dobrze że po blachach widać że jest dłuższy czas w posiadaniu jednego właściciela co do pierwszej to gościu na moją prośbę przesłania zdjęć z wewnątrz robi wielki problem, że będzie musiał się ruszyć do auta i strzelić fotki :|
Bo przy okazji bedzie musial umyc itp:) Jak dla mnie nr 1 możesz odpuścić - słaby rocznik jak na taką cene a nie ma co ukrywać, rodzynek to nie jest, wyposażeniem też nie powala.
1sza, xenony a brak sprysków, nereczki troche krzywo , nie wiem ale wydaje mi sie że klapa jest inna niż kolor nadwozia no i troche biedna jak za taką kase a 2 wogole jakoś masakrycznie tania :D i kiepskie foty żeby coś okreslic :)
Jak ktos sprzedaje e38 z 2000 roku za 20tys to raczej nie moze byc dobre auto.