Proszę o więcej takich wypowiedzi.. reszta to chyba OT? Z góry dzięki :)Zamieszczone przez sennapowieka
Proszę o więcej takich wypowiedzi.. reszta to chyba OT? Z góry dzięki :)Zamieszczone przez sennapowieka
A taki aspekt sprawy - "live is brutal" - czyli ekonomia - marka która nie rozwija gamy modeli (poza niszowymi gatunkami) znika z rynku lub jest wykupywana przez inny koncern. Co byśmy powiedzieli gdyby BMW upierał się przy produkcji kilku modeli z jednej kategorii i w efekcie został wykupiona przez jakąś chińską firmę albo splajtował jak SAAB. Co do wyglądu nowych modeli to inna kwestia (tu nie ma co się przekomarzać) a co do powszedniości BMW - cena robi swoje ale i z drugiej strony społeczeństwo się bogaci (statystycznie) więc i BMW będzie jeździć więcej. Co do dostawczaków - Mercedes ja robi i czy to ujmuje marce? Jestem bardzo ciekaw jak by wyglądał taki dostawczak czy ciężarówka z Bawarii.
Rany Boskie jaki pomysł dostawczak BMW. Qrde nigdy o tym nie myślałem ale to mógł by być przebój w tym segmencie. Może się kiedyś doczekamy takiego projektu. Już sobie wyobrażam busa z takiiiiimi nerami agresywnymi lampami. Powiem jedno napewno wyróżniałby się na naszych drogach.
Mam nadzieję że nie wyglądał by tak
http://www.motonews.pl/bmw/news-2135...mw-z-chin.html
albo ciężarówka z takimi dużymi nerkami :D jakbym zobaczył w tylnym lusterku takie monstrum z ogromna nerą to bym się przestraszył :P
wszędzie dobrze ale w 7 er najlepiej
No oryginalne by to było, pewnie byłby mega nie tylko technicznie ale i cenowo ale no zabij mnie ja bym tego nie uniósł!!!Zamieszczone przez Volumax
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!