Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: serwer cs 1.6 7er :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
    Czego można się nauczyć od kogoś, kto sprzedaje heada z kilometra albo wychodzę zza drzwi i head czego się niby nauczyłem??? Nauczy się człowiek najwięcej grając w grupie na zbliżonym poziomie :) Jakbym miał tyle czasu co dzieci neostrady i łupał w to 10h dziennie pewnie tez bym tak umiał ale, że dla mnie jak i dla większości z Was z tego co widzę to zabawa dla odstresowania to nigdy raczej nie osiągniemy tego poziomu :)
    Zdzirka Ty akurat zaliczasz się do grupy, która porobiła postępy. Mówisz, że niczego się nie nauczysz a ja Ci mówię że nie masz racji... Uszysz się szybkości strzelania, dokladności i celności bo wiesz, że jak nie zabijesz go szybciej to tak jak mówisz- łupnie Ci heda!! Zobaczcie, że na początku Garbowy był nie do przejścia a teraz..? pfff każdy potrafi go ściągnąć a grał na mega wysokim poziomie. Jeszcze troche to taki hhh nie będzie nam straszny- zobaczycie. Jak już giniesz, przenieś się na kamerkę jednego z lepszych zawodników- obserwuj gre- to też dużo daje ;)
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
    Czego można się nauczyć od kogoś, kto sprzedaje heada z kilometra albo wychodzę zza drzwi i head czego się niby nauczyłem??? Nauczy się człowiek najwięcej grając w grupie na zbliżonym poziomie :) Jakbym miał tyle czasu co dzieci neostrady i łupał w to 10h dziennie pewnie tez bym tak umiał ale, że dla mnie jak i dla większości z Was z tego co widzę to zabawa dla odstresowania to nigdy raczej nie osiągniemy tego poziomu :)

Krystian - dziecko neo :] netii i iplusa :D

ps dobrze gada z tym oglądaniem lepszych od siebie ! Ja go podglądam i wychodzi mi to na dobre:] trzeba się przedewszystkim nauczyć grać w grupie :]

Ja wróce do prawdziwej gry jak zakupie neta... bo teraz to wqrwianie co grę ...
    Pewność na każdym kilometrze ...

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    a jak zmieniac te kamerke???

I tak jak na touch pada w lapku czasami was zabijam ...to wam wtedy wstyd hehehe
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Bezi
    a jak zmieniac te kamerke???

I tak jak na touch pada w lapku czasami was zabijam ...to wam wtedy wstyd hehehe
    dlaczego wstyd? widać tp masz opanowanego do perfekcji ;D

spacją zmieniasz widoki w kamerce a oglądane postaci lewym klawiszem mys.... lewym przyciskiem touch pada ;D ;D
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Vip Vip Awatar Cichy
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez szwed_kaskader
    Zobaczcie, że na początku Garbowy był nie do przejścia a teraz..? pfff każdy potrafi go ściągnąć a grał na mega wysokim poziomie. Jeszcze troche to taki hhh nie będzie nam straszny- zobaczycie. Jak już giniesz, przenieś się na kamerkę jednego z lepszych zawodników- obserwuj gre- to też dużo daje ;)
    Potwierdzam, poziom sie wyrównał. A garbowemu kazdy moze juz nakopać, jak nie w grze w to realu za moim posrednictwem :D
    Impossible is nothing

Żyć szybko, umierać młodo

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    A tak wracając do tematu...

Coś wiadomo na temat??? Jak przygotowania do startu na nowym serwerze?
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    A tak wracając do tematu...

Coś wiadomo na temat??? Jak przygotowania do startu na nowym serwerze?

Pomysłodawcą i sprawcą całego zamieszania jest siedemtrzyzero (wojtek740). Wszelkie pytania odnośnie tego tematu kierujcie do niego.
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 7 E38 3.0D
    I wszystko ucichlo :x

Uprawnienia umieszczania postów