Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [ wnetrze] Podłokietnik multimedialny

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    dziś widziałem 2 aukcje z takimi podłokietnikami a teraz jak na złośc nie mogę jej znaleśc :razz: :639:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    No ja wpisałem w dziale motoryzacja "podłokietnik BMW" i nie ma multimedialnego. Mnie potrzebny byłby opis poszczególnych kabli wychodzących z takiego podłokietnika, bo sama fotka kostki nic mi nie da - no może przyda się do tego, aby zidentyfikować, z którymi kablami w aucie to połączyć. Kolega ma pare wolnych kostek w okolicach kanapy.
    A i jeszcze jedno - może ktoś wie (i ma), jaka centralka powinna być do telefonu w tym podłokietniku, bo w tej oryginalnej nie ma drugiego wejścia. Na telefonie nie ma żadnych oznaczeń oprócz napisu BMW.

Panowie, trochę wysiłku i wszystko stanie się jasne. Potrzebny Wam WDS. Tam jest wszystko rozrysowane.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Obecnie brak
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Panowie, trochę wysiłku i wszystko stanie się jasne. Potrzebny Wam WDS. Tam jest wszystko rozrysowane.
    Znaleźliśmy coś takiego: WDS , ale pod Windowsem 7 za ch..rę nie chce pójść - nie instaluje się ten dodatek.

Ten dodatek można ściągnąć ze strony Adobe. Ja używam tego na XP, więc nie ma problemów....

Uprawnienia umieszczania postów