do e32 nie dolewam oleju nawet po 10 000km(bo olej wymieniam co 10tkm)Zamieszczone przez szpoper
do e32 nie dolewam oleju nawet po 10 000km(bo olej wymieniam co 10tkm)Zamieszczone przez szpoper
Wylałem już ten olej .. kupiłem mobila 10W40 taki jak był wcześniej, wg instrukcji "wielosezonowy" myślę że popychaczy nie będę musiał wymieniać. Auto ma 215kkm oryginalnego przebiegu i jest w świetnym stanie, ręce mi opadły i łzy w oczach stanęły jak usłyszałem ten klekot![]()
nadal klekocze ?
nic sie niestanie i przestaną szklanki stukacZamieszczone przez Dzuda
Kempes - dawaj znac jak obserwacje :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Hmm...ok zmieniam olej na syntetyk ale jak coś się stanie to płacisz za remont silnika?? :) Nie zapominajmy ze moja na liczniku ma 300t km a w rzeczywistości pewnie więcej :?Zamieszczone przez krzywy191
Moja tez tyle ma :D i na syntetyku smiga i nic nie terkoce ;DZamieszczone przez Dzuda
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
NO :D
Mam obecnie dużo pracy i muszę odłożyć ten temat do soboty, chyba że się trochę zluzuje .. Szczerze mówiąc to trochę boję się podchodzić do tego auta . Na pewno szanowni Koledzy dam znać czy klepanie ustało, Wielkie dzięki za wszelakie sugestie i podpowiedzi
Lipa zupełna 8/ Klepie nadal.. czeka mnie wymiana popychaczy, zastanawiam się nad wyborem producenta INA lub ROUWILE, jak sądzicie którą wybrać ? ew. podpowiedzcie jakąś sensowną firmę. ASO woła 95 za sztukę x32 :shock:
Cytat:
Spotkałem się z opinią, że im dłużej olej trzyma swoją "złocistą" barwę tym lepszej jest jakości?
Ten Castrol zrobił się czarny po przebiegu ok 100km
Jak dobrze poszukasz to można w hurtowni kupić INA po ok 40zł - w wakacje kolega kupował nawet po 33zł /szt