Witam was Nazywam sie Robert i jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem E38 730D z 2001 r. w kolorze Titansilber metalic. Mam nadzieje, że razem będziemy dalej tworzyć i poszerzać wiadomości, na tej stronie Pozdrawiam :D
Witam was Nazywam sie Robert i jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem E38 730D z 2001 r. w kolorze Titansilber metalic. Mam nadzieje, że razem będziemy dalej tworzyć i poszerzać wiadomości, na tej stronie Pozdrawiam :D
Witam ;) popraw w avatarze skąd jesteś bo że z Polski to już wiemy,chodzi o miejscowość :P napisz cos więcej o aucie i koniecznie daj fotki :D
Cześć :)
Witam Serdecznie ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Witam i czekamy na fotki :)
=// Bardzo Modny Wózek \\=
fotki dodam tylko je muszę zrobić:) a jeśli chodzi o autko to sprowadziłem je z Włoch narazie to podstawowa wersja na oryginalnych seryjnych felgach ale z czasem myślę, że bedzie coraz ładniejsza. Teraz borykam sie z zarejestrowaniem ale myśle ze juz 22 grudnia będą Polskie tzn Chorzowskie tabulki :). Autko ma pare drobnych defektów które trzeba wymienic np lusterko kierowcy nie działa w pionie, poszukuje stacji pod telefon siemens bit 2 bo jest zniszczona. i to tyle. stan licznika to 183 tysiace :? Po zarejestrowaniu chce wymienić wszystkie płyny ustrojowe mojego autka :)
ps tu jest mój nr VIN WBAGE61050DNN50639
jeśli by go ktoś umiał rozkodowac w pełni to bardzo prosze
Witam.
Witam, także posiadam 730d z tego roku:) ps. orientowales się może ile akcyza?