No tak proszę brać moją wypowiedź tak wiecie pół dowcipem pół w cudzysłowiu ;)
No tak proszę brać moją wypowiedź tak wiecie pół dowcipem pół w cudzysłowiu ;)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ja bym sie tak zbytnio nie podniecał tym co mówia o kierowcach BMW. Własciciele mercedesów tez maja przypieta jakąs łatkę.
Skoro kupiłes bmw znaczy ze masz gdzies to co mowia, a jesli nie to ... trzeba zmienic auto na mniej "przypałowe" :o))
per aspera ad astra
Po co ten dym? okazja też nie taka... przecież wskazany artykuł http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1633187...wiadomosc.html ani słowem nie traktuje o kierowcach BMW.... ani w ogóle nie ma wzmianki o marce. Opisane jest zdarzenie - kobieta nie zauważyła torów... kobiecie się zdarza - ale co ma do tego BMW?
Robienie halo w około tego artykułu to nadinterpretacja.
Wychodzi z wolna na to że jeszcze trochę i przez podobne wątki trzeba będzie zamazywać tablicę rejestracyjną, oznaczenie marki, symbol modelu i zmienić kolor aut, lekki tuning w photoshopie i dopiero do artykułu.
Byłby tam lanos to pewnie komentarze posypały by się w około kobiety wyłącznie, ale to niczego nie dowodzi - nie artykuł ani nie zdarzenie rzutuje na markę. W tym konkretnym przypadku to tylko splendor szufladkowania i pojęcia społecznego o marce.
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
Powiem tylko tyle że jako kierowcy tej czy innej marki sami jesteśmy sobie winni. A wystarczy czasami zatrzymać się przed pasami, zjechać innemu kierowcy gdy mu sie śpieszy, dziękować za przepuszczenie w trakcie wyprzedzania czy wypuścić z podporządkowanej. Wiem bo tak robię i powiem że miło jest widzieć uśmiech pieszego na przejściu. Ostatnio nawet spotykam się z podziękowaniem poprzez machnięcie ręką.
I nie mówię dokładnie o marce BMW. Niestety na naszych drogach nadal brakuje kultury a dodając do tego naszą marke to się potęguje.
Bądźmy milsi dla innych to i oni będą się lepiej wypowiadać na nasz temat.
Zamieszczone przez Michał525i
Nauczyłem się tego jak jeździłem vanem w Irl, ale to się nie sprawdza w PL... niektórzy patrzyli na mnie jak na idiotę, a na dodatek został mi głupi (niegłupi) nawyk pokazywania i dziękowania jednym palcem :]
Kultura nie kulturwa !
Pewność na każdym kilometrze ...
hahaha.. sennapowieka, ja mam dokładnie to samo!
raz wyskoczył do mnie taksówkarz z morda, ze po co go puszczam skoro za chwile pokazuje mu zeby spier****ł:))
A w Polsce popieram. kultura jazdy się nie sprawdza.. mimo to w mieście staram się nie wykorzystywać mocy, którą ma moj samochod
per aspera ad astra
A ja myślę Ariusz że jesteś w błędzie. Bądź miły a zwróci ci się. Jak każdy będzie chamski to wszyscy będą. A jak znajdzie się paru co jednak wpuszczą czy ustąpią to inni też spróbują. Wiadomo że kijem Wisły nie zawrócisz ale ja wpuszczam i czasami widzę zdziwioną minę jakiegoś dziadka na pasach jak go łysy w Bmw przepuszcza :D. Ciekaw co sobie myśli :D.Zamieszczone przez ariusz
Joe!!!
Ja się z Toba zgadzam w 100% - jestem kulturalny na drogach. Dążę do tego, ze nie opłaca się, bo sam puszczając kogoś stoisz i czekasz, bo inni juz nie wpuszczą Ciebie.
Nie ukrywam jednak ze nie cierpię taksówkarzy i ich nie wpuszczam, bo uważają ze miasto nalezy do nich :razz: :razz:
per aspera ad astra
Rozumiem ale nadal podtrzymuję że według mnie jesteś w błędzie sądząc że się nie opłaca. Takie moje zdanie i tyle. Przecież nie będę ci tego perswadował :D.Zamieszczone przez ariusz
Pozdro.
A ja swojego zdania Tobie:))
Poprostu wytłumaczyłem czemu tak uważam. Najważniesze ze potrafimy się zachować jak trzeba:))
per aspera ad astra