Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Oryginalne Xenony z E32 750iL

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Cytat Zamieszczone przez mandrax1 Zobacz posta
    Czyli jednak.
    tuczi spokojnie, nie zaburzaj miru dyskusji ;)

Mój bład - racja.

A oznaczenia DC na ori lampach xenonowych z e32 nie będzie - bo wtedy takiej homologacji nie było - te które miałem w rękach miały HC (zarówno hella jak i bosch - są na forum zdjęcia i temat o tym)!
    Ostatnio edytowane przez xsilver ; 20-01-2013 o 07:46

Banned
    BMW
    e4444
    Czyli kwestia poziomowania wyjaśniona, nie ma poziomowania. Nivo poziomuje ale nie lampy tylko wyrównuje poziom osi auta.

Zaawansowany Użytkownik Awatar luki730i
    BMW
    e32 730ia m30 1992-05
    Cytat Zamieszczone przez xsilver Zobacz posta
    Panowie - samopoziomowanie nie działa w czasie rzeczywistym - tzn. nie macha lampą non stop w zależności od ugięcia zawieszenia (na wybojach, przy przyspieszaniu czy hamowaniu) - to by było komiczne ;) Samopoziomowanie ma kolega w e46 i działa ono z pewnym opóźnieniem (nawet podczas długiego przyspieszania na danym biegu wysokość lamp się nie zmienia).

A oznaczenia DC na ori lampach xenonowych z e32 nie będzie - bo wtedy takiej homologacji nie było - te które miałem w rękach miały HC (zarówno hella jak i bosch - są na forum zdjęcia i temat o tym)!

z tego co sie proientuje to dziala szybko z tym ze auto musi miec sygnal predkosci, a jak sobie naciskasz jak auto ma predkosc zero to wtedy jest zwloka z 5 sek.
    poczytaj w necie to znajdziesz mi sie nie chce :)
    mala czulosc na male ugiecia zawieszenia moga powodowac zatarte laczniki potencjometrow, mozna sobie to komputerem sprawdzic jak czule sa potenjometry
    Ostatnio edytowane przez luki730i ; 24-10-2012 o 20:35

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 730i m30b30, e32 740iA 1993r
    Panowie obejrzyjcie http://www.youtube.com/watch?v=Vq0nKIVC99s od 5:10 o światłach i 5:48 poziomowanie lamp w czasie jazdy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar capoZe32
    BMW
    750iL (not LPG)
    Blog
    4
    ehhh właśnie czytałem sobie o Xenonach i bardzo mnie zaciekawił ten temat.... czytam, czytam i chciałem looknąć ten filmik z postu nr 34 a tu nic. Może mi ktoś podesłać nowy link? Pozdrawiam Tomasz.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Trolcio735
    BMW
    735iA E32

Uprawnienia umieszczania postów